Sivujoukon julkaiseminen tai julkaisun peruuttaminen

Sivujoukon julkaiseminen käskee Data Highlighteria ilmoittamaan löydetyt tiedot Googlelle. Kun Google indeksoi sivun seuraavan kerran, sivujoukkosi jäsennellyt tiedot tulevat näkyviin jäsennellyt tiedot -sivulle. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin tiedot näkyvät Rich Snippet -katkelmina, Google Knowledge Graphissa tai muissa Googlen tuotteissa. Jos sivustosi Rich Snippet -katkelmat eivät näy, katso mahdolliset syyt tähän.

Yhden sivun sisältävät sivujoukot julkaistaan automaattisesti luodessasi ne. Voit julkaista useita sivuja sisältävät sivujoukot heti niiden luomisen jälkeen tai voit odottaa, kunnes olet valmis.

Sivujoukon julkaiseminen:

1. Sivujoukon Julkaise-sivun tarkastelu:
    1. Klikkaa haluamaasi sivustoa Verkkovastaavan työkalujen etusivulla.
    2. Valitse hallintapaneelista Haun ulkoasu.
    3. Valitse Data Highlighter.
    4. Klikkaa sivujoukon nimeä.
  2. Valitse Julkaise.

Jos peruutat sivujoukon julkaisun, Google ohittaa Data Highlighterin noutamat tiedot indeksoidessaan sivustosi seuraavan kerran. Voit julkaista sivujoukon uudelleen myöhemmin.

Sivujoukon julkaisun peruuttaminen:

1. Sivujoukon Julkaise-sivun tarkastelu:
    1. Klikkaa haluamaasi sivustoa Verkkovastaavan työkalujen etusivulla.
    2. Valitse hallintapaneelista Haun ulkoasu.
    3. Valitse Data Highlighter.
    4. Klikkaa sivujoukon nimeä.
  2. Valitse Peruuta julkaisu.