Sähköpostitilaukset-sivu

Sähköposti-ilmoitusten valinnat

Sähköpostitilaukset-sivulta voit valita, mitä Search Console ‑viestejä saat sähköpostiisi. Kaikki viestit näkyvät myös omaisuutesi viestipaneelissa.

Tämä valinta vaikuttaa vain viestien lähettämiseen sähköpostitse. Kaikki viestisi näkyvät aina viestipaneelissa tämän sivun asetuksista riippumatta.

Avaa sähköpostitilaukset

Sähköpostitilausten muuttaminen

Voit valita, minkätyyppisiä sähköposteja haluat Search Consolen lähettävän sinulle. Voit sallia tietyntyyppiset sähköpostiviestit tai perua haluamiesi viestien tilauksen. Sähköpostitilaukset määritetään käyttäjätasolla, ei omaisuustasolla, joten voit hallita vain omia sähköpostitilauksiasi.

Näitä asetuksia sovelletaan kaikkiin omaisuuksiisi. Jos esimerkiksi peruutat Uusi omistaja ‑sähköpostin tilauksen, niitä ei lähetetä mistään omaisuudestasi. Et voi valita eri omaisuuksille eri sähköpostiasetuksia.

Sähköpostiasetusten tarkistaminen:

• Klikkaa yllä olevaa painiketta, jos haluat suoran linkin TAI
  • Valitse miltä tahansa Search Consolen sivulta  Käyttäjän asetukset Käyttäjäasetusten kuvake > Sähköpostitilaukset.

Viestilista

Raportin viestilistassa näkyvät kaikki sähköpostit, joiden tilauksen olet perunut vähintään kerran valitsemalla sähköpostiviestin alalaidasta Peruuta tilaus. Kun viesti on lisätty, se säilyy listassa pysyvästi. Voit muuttaa viestin tilaamisen tilaa tämän raportin kautta. Listassa ei näy viestejä, joita et ole saanut tai joiden tilausta et ole peruuttanut.

Sähköposti-ilmoitusten käyttöönotto
Valintaruudun avulla voit valita kaikkien omaisuuksien osalta, lähettääkö Search Console sinulle sähköpostitse minkäänlaisia ilmoituksia. Oletusvalinta on "käytössä". Jos valinta ei ole käytössä, sinulle ei lähetetä mitään omaisuuksiasi koskevia sähköposteja, mutta ne näkyvät Search Consolen viestipaneelissa.
Aihe
Sähköpostin aiherivin yleinen versio. Tässä näkyvä aihe ei välttämättä vastaa täysin sähköpostin aihetta, joka on usein räätälöity näyttämään omaisuuden nimen, virhetyypin tai muita tietoja, mutta tilausasetusta sovelletaan kaikkien omaisuuksiesi kyseisen tyyppisiin sähköposteihin. Jos sähköpostin aiheena on esimerkiksi "Uusi omistaja example.comille", aiheena saattaa näkyä "Uusi omistaja omaisuudellesi". Jos haluat tunnistaa saman sähköpostin eri versiot luotettavasti, tarkista viestin tunnus (kuvattu alla). Kaikilla saman sähköpostin versioilla on sama tunnus.
Tunnus
Jokaisella viestityypillä on yksilöllinen tunnus. Sähköpostitilaukset määräytyvät aiheen sijaan viestin tunnuksen mukaan. Tunnus ei muutu, mutta aihe saattaa muuttua hieman ajan kuluessa tai viestin tiedoista riippuen. Sähköpostin tunnus näkyy sähköpostissa muodossa Viestin tyyppi: [WNC-XXXXXXX], missä XXXXXXX on viestin tunnus.
Tila
Tilattu tai tilaus peruutettu: "Tilattu" tarkoittaa, että saat sähköposteja tilisi sähköpostiosoitteeseen. "Tilaus peruutettu" tarkoittaa, että viestit näkyvät vain Search Consolen viestipaneelissa.
Muokkauspäivä
Muokkauspäivä on edellinen ajankohta, jolloin olet muuttanut tämän viestin tilauksen tilaa.

Sähköpostin tilauksen peruuttaminen

Jos peruutat sähköpostin tilauksen, et saa enää sentyyppisiä viestejä. Viesti näkyy kuitenkin edelleen omaisuutesi viestipaneelissa.

Tietyn sähköpostin tilauksen peruuttaminen:

1. Kun haluat peruuttaa tietyn sähköpostin ensimmäistä kertaa, klikkaa sähköpostiviestin alalaidassa olevaa Peruuta tilaus ‑linkkiä. Et saa näitä sähköposteja enää minkään omaisuutesi osalta.
  2. Viesti lisätään pysyvästi sähköpostin asetussivun viestilistaan. Voit vaikuttaa sähköpostien tuleviin tilaamispyyntöihin tai peruuttamispyyntöihin viestilistan Tila-sarakkeesta.

Kaikkien Search Console ‑ilmoitussähköpostien tilauksen peruuttaminen:

1. Poista sivulta Ota käyttöön sähköposti-ilmoitukset ‑valinta. Yksittäisten viestien tilausvalinnat säilytetään, mutta kaikkien sähköpostien tilaus peruutetaan. Voit muuttaa tätä asetusta koska tahansa, jos haluat tilata sähköpostit uudelleen.

Sähköpostin tilauksen uusiminen

Tietyn sähköpostin tilauksen uusiminen:

1. Avaa sähköpostitilaukset-sivu, etsi viesti, jonka tilauksen olet peruuttanut, ja muuta Tila-kohdan valinnaksi Tilattu.

Kaikkien sähköpostien tilausten uusiminen:

1. Jos poistit kaikkien Search Console ‑sähköpostien ilmoitukset käytöstä, voit ottaa sähköpostiviestit uudelleen käyttöön valitsemalla sivulta Ota käyttöön sähköposti-ilmoitukset. Tämä ottaa tiettyjen sähköpostien aiemmat estot uudelleen käyttöön.
  2. Kun olet ottanut sähköposti-ilmoitukset uudelleen käyttöön, voit ylläpitää tiettyjen sähköpostien tilauksia edellä kuvatun mukaisesti.