De complicaties op mijn wijzerplaat zijn gewijzigd

Een complicatie is een speciale functie op een wijzerplaat die een snel overzicht bevat of een snelkoppeling waartoe je de hele dag toegang wilt hebben.

Nadat je je smartwatch hebt geüpdatet naar Wear OS 5, kun je het volgende merken:

• De complicaties op je wijzerplaat zijn gewijzigd.
  • Er kunnen complicaties zijn verwijderd.

Deze wijzigingen maken deel uit van onze voortdurende inspanningen om Wear OS te verbeteren.

Complicaties herstellen

Als de complicaties voor je wijzerplaat niet meer beschikbaar zijn, kun je van wijzerplaat wisselen:

1. Houd voor de lijst met wijzerplaten je vinger op het scherm terwijl de huidige wijzerplaat wordt weergegeven.
  2. Swipe naar links of rechts om een andere wijzerplaat te zoeken.
  3. Tik op het scherm om de gewenste wijzerplaat te selecteren.

Zo vind je andere wijzerplaten dan de vermelde wijzerplaten:

1. Houd je vinger op het scherm.
  2. Swipe totdat je de optie Nieuw toevoegen in de lijst vindt.
  3. Tik op Nieuw toevoegen.

Je kunt ook een nieuwe wijzerplaat installeren via de Play Store-app:

1. Open de Play Store-app op je smartwatch of in de bijbehorende app.
  2. Selecteer een wijzerplaat die je leuk vindt.
  3. Tik op Installeren.

Na de installatie kun je je huidige wijzerplaat instellen.

Tips:

• De wijzerplaat die je downloadt via de Play Store-app, ondersteunt misschien niet de complicatie die je wilt. Je kunt een andere wijzerplaat proberen om te checken of die werkt met de complicatie die je wilt gebruiken.
  • Je kunt een terugbetaling aanvragen voor je wijzerplaat. Op basis van het teruggavebeleid kan Google terugbetalingen uitvoeren voor Google Play-aankopen. Meer informatie over terugbetalingen op Google Play