Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Brug en fastnettelefon med Voice

Hvis din organisation giver dig en fastnettelefon, kan du bruge den til at foretage og modtage opkald med Google Voice.

Tip! Din fastnettelefon er angivet sammen med dine andre Google Voice-enheder under Indstillinger og derefter Enheder og numre.

Viderestil et opkald fra din fastnettelefon

Når du besvarer et opkald fra en fastnettelefon, kan du viderestille opkaldet til et andet Google Voice-nummer i din organisation.

1. Besvar opkaldet.
  2. Tryk på Viderestil, når du er klar.
    1. Voice sætter opkaldet på hold.
  3. Ring til nummeret på den person, du vil viderestille opkaldet til.
  4. Vælg en af mulighederne:
    1. Tryk på Viderestil nu for at viderestille opkaldet med det samme.
      1. Voice forbinder de 2 personer.
    2. Vent, indtil personen svarer, og tryk derefter på Viderestil nu.
      1. Voice forbinder de 2 personer.
  5. Læg på.

Brug ventende opkald på en fastnettelefon

Hvis du modtager et indgående opkald, mens du deltager i et opkald, hører du en tone på din mobiltelefon, og opkaldsnummeret vises på telefonens skærm. Du kan besvare det indgående opkald og automatisk sætte det første opkald på hold.

• Besvar det indgående opkald ved at trykke på Besvar.
  • Ignorer det indgående opkald ved at trykke på Afvis.

Du kan skifte mellem 2 aktive opkald ved hjælp af piletasterne.

Tryk på Genoptag for at vende tilbage til et opkald, efter du har afsluttet det andet opkald.

Foretag et andet opkald fra en fastnettelefon

Når du er i et opkald, kan du sætte opkaldet på hold og foretage et andet opkald.

1. Tryk på Nyt opkald.
    Voice sætter det første opkald på hold.
  2. Tast nummeret på det andet opkald.

Eller:

1. Tryk på Sæt på hold.
    Voice sætter det første opkald på hold.
  2. Tryk på Nyt opkald.
  3. Tast nummeret på det andet opkald.

Du kan skifte mellem 2 aktive opkald ved hjælp af piletasterne.

Tryk på Genoptag for at vende tilbage til et opkald, efter du har afsluttet det andet opkald.

Konfigurer hurtigopkald på en fastnettelefon

Du kan tilpasse hurtigopkald på en fastnettelefon, så du kan ringe til ofte anvendte numre med ét klik.

Bemærk! Fremover kan Google Voice tildele nye funktioner til knapper, du bruger til hurtigopkald. Hvis det er tilfældet, skal du konfigurere hurtigopkaldene igen.

1. Tryk på en af knapperne for hurtigopkald på siden af skærmen.
    Placeringen af knapperne til hurtigopkald afhænger af telefonmodellen.
  2. I feltet Navn skal du trykke på Rediger. Angiv et navn til hurtigopkaldet, og tryk derefter på Gem.
    Brug piletasterne til at navigere.
  3. I feltet Destinationsnummer skal du trykke på Rediger. Angiv telefonnummeret, og tryk derefter på Gem.
  4. Lad feltet til Stemmetjeneste stå tomt, hvorefter det automatisk indstilles.
  5. Tryk på Start.
    Hurtigopkaldet er indstillet.

Rediger et hurtigopkald

1. Hold fingeren nede på knappen ud for det hurtigopkald, du vil ændre.
  2. Gå til det felt, du vil redigere.
  3. Tryk på Rediger, og angiv oplysningerne.
  4. Tryk på Start.
    Hurtigopkaldet er indstillet.

Slet et hurtigopkald

1. Hold fingeren nede på knappen ud for det hurtigopkald, du vil slette.
  2. I feltet Navn skal du trykke på Standard for at rydde.
  3. I feltet Destinationsnummer skal du trykke på Standard for at rydde.
  4. Tryk på Hjem
    Hurtigopkaldet er indstillet.

Skift ringetonen på din fastnettelefon

Du kan ændre den ringetone, som afspilles på din fastnettelefon, når du modtager indgående opkald.

1. Hold fingeren nede på knappen ud for dit navn og nummer på telefonen, indtil der åbnes en ny menu.
  2. Brug piletasterne til at navigere til Ringtone, og tryk derefter på Enter for at åbne listen over tilgængelige toner.
  3. Brug piletasterne til at navigere, og tryk derefter på Afspil for at høre en lyd.
  4. Fremhæv den ønskede tone, og tryk derefter på Vælg.
  5. Tryk på Start.