Sökning och export kan ge oväntade resultat i vissa tidszoner

Sökresultat och exporter kan vara ofullständiga eller innehålla data som inte ligger inom ramen för din sökning när du anger följande GMT-förskjutningar:

• GMT-3:30
  • GMT+10:30

Lösning: Säkerställ att Arkiv visar all relevant data genom att utöka din sökning till att omfatta ytterligare en dag i början och slutet av din sökning när du använder dessa GMT-förskjutningar.

Vi uppdaterar den här artikeln när problemet är löst.