Dela ärenden med andra Arkiv-användare

När du använder Google Arkiv för eDiscovery för organisationens Google Workspace-data kan du dela ett ärende med andra som arbetar med samma projekt. Till exempel kan en juridisk assistent skapa ett ärende, söka efter data och sedan spara sökningen. Assistenten kan sedan dela ärendet med andra så att de kan få åtkomst till den sparade sökningen för att se och exportera sökresultaten.

Vem kan jag dela med?

• Du kan bara dela ärenden med konton i organisationen. Google Workspace-administratören måste skapa ett konto för användaren om du ska kunna dela ärenden med användare utanför organisationen.
  • De konton som du delar med måste ha Arkiv-behörigheter för att kunna öppna ärenden. Läs mer
  • Dina behörigheter i Arkiv gör kanske att du enbart kan dela ärenden med medlemmar i vissa organisationsenheter och deras underordnade organisationsenheter.

Dela ett ärende

1. Logga in på vault.google.com.
  2. Klicka på Ärenden.
  3. Klicka på ärendet som du vill dela.
  4. Klicka på Dela det här ärendet uppe till höger.
  5. Om du vill dela ärendet via en länk klickar du på Kopiera länk till urklipp och klistrar in länken i ett meddelande till användarna med skrivbehörighet.
  6. Om du vill dela ärendet via det automatiskt skapade e-postmeddelandet i Arkiv anger du e-postadresserna och aktiverar e-postaviseringen.
  7. Klicka på Spara.

Granska vem ett ärende delas med

1. Logga in på vault.google.com.
  2. Klicka på Ärenden.
  3. Klicka på appen du vill granska.
  4. Klicka på Dela det här ärendet uppe till höger.
  5. Granska listan i avsnittet Vem har åtkomst i popuprutan Delningsinställningar.

Sluta dela ett ärende

1. Logga in på vault.google.com.
  2. Klicka på Ärenden.
  3. Klicka på ärendet som du vill sluta dela.
  4. Klicka på Dela det här ärendet uppe till höger.
  5. I avsnittet Vem har åtkomst klickar du på Ta bort redigeringsbehörig bredvid kontot som du vill sluta dela med.

Innan du har klickat på Spara i nästa steg kan du ångra åtgärden genom att klicka på Återställ redigeringsbehörighet .

6. Klicka på Spara