Fejlfinding

Hvis du ikke får de resultater, du leder efter, kan du prøve at bruge andre søgekriterier.

Se topsøgninger og søgninger i vækst

Topsøgninger og søgninger i vækst er kun tilgængelige for datoer, der ligger mindst en uge tilbage.

Eksempel: Hvis det i dag er den 4. juli 2016, skal din startdato for søgningen være den 27. juni 2016 eller tidligere.

Hent grafer over dataene

Trends kan ikke oprette grafer, hvis det samlede antal forespørgsler i Google Søgning på denne søgeterm ikke er højt nok. Prøv at søge igen med én eller flere af disse muligheder:

• Brug færre søgetermer
  • Kontrollér, om søgetermerne er stavet korrekt
  • Udvid dit datointerval

Se en graf for "Interesse over tid", når du sammenligner søgetermer

Når du sammenligner søgetermer over tid, skal du bruge den samme tidsperiode for hver søgeterm.

Eksempler:

• Du kan sammenligne "søgeterm a" for 2014 med "søgeterm b" for 2015.
  • Du kan ikke sammenligne "søgeterm a" for 2014 med "søgeterm b" for juli 2015.

Se et kort over "Interesse efter område", når du sammenligner søgetermer

Hvis du vil sammenligne søgetermer over tid efter sted, skal du vælge det samme sted for alle termer.

Eksempler:

• Du kan sammenligne "søgeterm a" med "søgeterm b" i Indien for de sidste fem år.
  • Du kan ikke sammenligne "søgeord a" i Indien med "søgeord b" i Rusland for de seneste fem år.