Kom godt i gang med Google Trends

Du kan tjekke populære emner og søgninger ved hjælp af Google Trends.

Få flere oplysninger om Google Trends-startsiden

Via startsiden i Google Trends kan du:

• Se populære søgninger efter lokation.
  • Få flere oplysninger om aktuelle hændelser og problemer.
  • Undersøge, hvordan Trends-data bruges globalt.
  • Få adgang til Google Trends-vejledninger.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet Daily Trending (kun i USA).

Tips!

• Du kan også ændre dine sprogindstillinger og skifte land.
  • Du kan tilgå siderne Udforsk, Hot lige nu og Årets søgninger via startsiden.

Forstå funktionerne på siden Udforsk

Via siden "Udforsk" i Google Trends kan du:

Udforsk populære søgninger via Hot lige nu

Siden "Hot lige nu" viser de mest populære søgninger fra hele verden. Du kan klikke på en historie for at få mere kontekst, f.eks. de mest relevante artikler eller mest populære forespørgsler. Populære søgninger omfatter Dagens mest populære søgninger og Populære søgninger i realtid som beskrevet nedenfor:

• Dagens mest populære søgninger fremhæver søgninger, der har oplevet den største stigning i trafik blandt alle søgninger i løbet af de seneste 24 timer. Søgningerne opdateres hver time. Du kan bruge dagens mest populære søgninger til at se, hvad folk er mest interesseret i på et givent tidspunkt. Du kan også se, hvordan søgningerne er rangeret i forhold til hinanden.
  • Populære søgninger i realtid fremhæver søgninger, der har oplevet den største stigning i trafik blandt alle seneste søgninger. Populære søgninger i realtid er sammenligninger af Videnskort-emner, søgeinteresse og artikler fra Google Nyheder, som vores algoritmer registrerer. Videnskort giver vores teknologi mulighed for at forbinde søgninger med ting og steder i den virkelige verden. Algoritmen for Populære søgninger i realtid samler emner, der er populære i både Google Nyheder og Søgning på samme tid. Den rangerer historier ud fra den relative stigning i mængden af søgninger og den absolutte mængde af søgninger.