O 25 de marzo de 2024, a función Reserva en Google deixará de estar dispoñible para novas reservas de voos; as que xa teñas non se verán afectadas. Se tes preguntas sobre a túa reserva actual de Reserva en Google, podes poñerte en contacto co socio que figura na confirmación da reserva e con Google.

Como cambiar ou cancelar o teu voo

Se queres cambiar ou cancelar o teu voo, contacta directamente coa compañía aérea ou coa axencia de viaxes en liña para pedir axuda. Google non pode axudarche directamente cos cambios nin coas cancelacións.

Consulta a política de cancelación para coñecer os prazos e os cargos relacionados coas cancelacións, así como para saber se recibirás ou non un reembolso. Agora algunhas compañías aéreas ofrecen flexibilidade de tarifas.

Os correos electrónicos de confirmación que recibas despois de reservar un voo adoitan conter o número de confirmación e a información de contacto da compañía aérea ou da axencia de viaxes. Podes atopar máis información nos detalles da viaxe correspondente en google.com/travel.

Se fixeches a reserva en Google e precisas axuda para localizar a información, podes contactar connosco.

Busca
Borrar busca
Pechar busca
true
Buscar no Centro de axuda