Vluchten en prijzen volgen

Als je op dit moment nog geen reis wilt boeken, kun je Google Vluchten gebruiken om de prijzen voor specifieke vluchten, routes en datums te volgen.

Prijzen voor een route of vlucht volgen

Als de prijs van een gevolgde vlucht of route aanzienlijk verandert, kun je e-mailupdates krijgen.

1. Ga naar Google Vluchten.
  2. Kies bovenaan het aantal tussenstops, de klasse en het aantal tickets dat je nodig hebt.
  3. Kies je vertrekluchthaven en bestemming.
  4. Zet Prijzen volgen aan om de prijzen voor deze route te volgen.
    • Je kunt prijzen volgen voor je gezochte datums. Als je reisdatums flexibel zijn, kies je Alle datums.
  5. Optioneel: Kies een vlucht en klik op Prijs volgen om de prijzen van een specifieke vlucht te volgen.
Als je alle datums volgt, krijg je een e-mail als de minimale prijs van de route in een bepaalde maand aanzienlijk daalt. Als de prijsdaling niet groot genoeg is, krijg je regelmatig een e-mail met de beste beschikbare prijzen.

Gevolgde vluchten zoeken of e-mailmeldingen uitzetten

1. Ga naar Google Vluchten.
  2. Klik linksboven op Menu Menu en dan Gevolgde vluchtprijzen.
    • Klik op een opgeslagen route om je gevolgde vluchten te bekijken.
    • Klik op Melding toevoegen  als je e-mailmeldingen over gevolgde vluchten wilt aan- of uitzetten.
  3. Optioneel: Klik op Verwijderen Verwijderen als je een route of vlucht niet meer wilt volgen.

Inzicht in prijswijzigingen

Je krijgt ook een e-mail, een mobiele melding of een melding in Google Vluchten als:

• de prijzen voor een route die je volgt waarschijnlijk zullen stijgen,
  • het huidige tarief voor een vlucht binnenkort verloopt en het nieuwe tarief waarschijnlijk hoger is.

In deze melding zie je onder andere hoeveel de prijzen waarschijnlijk gaan stijgen en hoe betrouwbaar deze schatting volgens ons is.