Como buscar billetes de avión en Google Voos?

Se usas Google Voos para buscar billetes de avión, podes conseguir as mellores tarifas para o destino e a data da túa viaxe. Usa Google Voos para:

• Buscar e reservar un billete de ida e volta, só ida ou multitraxecto.
  • Utilizar un calendario interactivo e un gráfico de prezos para atopar as mellores tarifas.
  • Filtrar a busca do voo por clase do billete, compañías aéreas e número de escalas.

Google Voos permíteche reservar voos de máis de 300 axencias de viaxes en liña e compañías aéreas coas que está asociado. Estas asociacións non afectan de ningunha maneira á clasificación das ofertas que che suxerimos.

Busca voos

1. Accede a Google Voos.
  2. Indica a cidade ou aeroporto de saída e o destino.
    • Nota: Tamén podes atopar destinos facendo clic nunha lista de destinos populares ou nun mapa do mundo.
  3. Na parte superior, selecciona o tipo de billete (só ida, ida e volta ou multitraxecto).
  4. Na parte superior, selecciona o número de pasaxeiros e a clase do billete.
  5. Fai clic no calendario para seleccionar as datas do voo. Poderás atopar o prezo total mínimo do voo segundo o día.
    • Nota: A información sobre os prezos dos voos actualízase aproximadamente cada 24 horas.
  6. Opcional:
    • Para filtrar os resultados, fai clic en Escalas, Compañías aéreas, Horarios ou Máis.
    • Para reordenar os voos, fai clic en Ordenar por . Podes atopar os resultados ordenados por Os mellores voos (unha orde predeterminada que che ofrece a mellor opción intermedia entre prezo e comodidade en función de factores como a duración, o número de escalas e os cambios de aeroporto durante estas), Prezo, Duración e Hora de saída.
  7. Escolle un voo para cada tramo da viaxe.
  8. Selecciona como queres reservar o voo:
    • Ao facer clic en Seleccionar os teus billetes, accederás habitualmente ao sitio web da axencia de viaxes en liña ou da compañía aérea para completar a transacción.
    • Nalgúns casos, podes reservar billetes independentes para unha viaxe.
  9. En canto reserves un voo, contacta co axente de viaxes en liña ou coa compañía aérea para confirmar a reserva, cambiala, cancelala ou solucionar calquera problema que poida xurdir.

Para obter máis información, accede ao sitio do axente de viaxes en liña ou da compañía aérea e consulta os seus termos e condicións.

Nota: Se o voo non se pode reservar en liña, atoparás instrucións para facelo por teléfono.

Información útil sobre os voos

Despois de buscar os billetes, atoparás opcións para personalizar a túa viaxe na sección Información útil sobre os voos.

Consellos: Consulta recomendacións sobre cando reservar un billete ou relacionadas coa mellora da clase do billete, as guías de viaxe etc.

Datas: Explora as datas que teñen as mellores tarifas.

Aeroportos: Consulta tarifas para aeroportos alternativos.

Gráfico de prezos: Se as datas da viaxe son flexibles, explora as tendencias de tarifas por mes ou semana.

Como reservar billetes independentes para unha viaxe?

Os voos pódense comprar como billetes independentes desde un ou máis socios. Esta opción pode aparecer se supón un aforro de diñeiro ou ofrece máis horarios de voos.

Instrucións para comprar billetes independentes

Se atopas un aviso que indica que ambos os billetes se poden comprar nunha única transacción nunha axencia de viaxes en liña, fai clic na ligazón para visitar o sitio web.

1. Visita o sitio web da primeira axencia de viaxes en liña ou compañía aérea.
  2. Comproba o prezo e compra o primeiro billete.
  3. Visita inmediatamente o sitio web da seguinte compañía aérea ou axencia de viaxes e compra o segundo billete para asegurarte de que aínda está dispoñible. Se non podes comprar o segundo billete, nos Estados Unidos na maioría dos casos podes chamar á compañía aérea para beneficiarte das políticas de reembolso nun prazo de 24 horas e conseguir que che reembolsen o primeiro billete.

Consellos:

• Se precisas facer algún cambio, é posible que se aplique o cargo dunha taxa de cambio por cada billete.
  • Cada compañía aérea ten unhas normas e taxas de equipaxe diferentes.
  • A compra de billetes independentes de diferentes compañías aéreas pode implicar ter que recoller a equipaxe e facturala de novo, o que supón un tempo adicional. Teno en conta!
  • Se a viaxe de ida se atrasa, por exemplo, en caso dunha viaxe con escalas ou multitraxecto, pode que perdas a segunda viaxe. Para saber as opcións que tes dispoñibles, contacta coa compañía aérea.

Por que non se inclúen algúns voos

Google Voos utiliza máis de 300 socios (como compañías aéreas, axencias de viaxes en liña e agregadores) para mostrar as súas ofertas. Non se inclúen todos os voos dispoñibles nin todas as compañías aéreas, xa que deben ser socios de Google. A maioría destes socios indícanlle a Google todas as opcións de voos e prezos que mostrarían nos seus propios sitios web ou a través de sitios de terceiros. Desta forma ofréceseche unha panorámica completa dos voos e dos prezos que coinciden coa túa busca, sen ter que comprobar os prezos en varios sitios.

Pode que os algúns voos non se mostren se:

• Os voos non estean dispoñibles ou non queden prazas.
  • Aínda non se engadiu a compañía aérea a Google Voos.

Acerca das taxas da equipaxe, os prezos e moito máis

O prezo que se mostra só fai referencia ao servizo de transporte aéreo de pasaxeiros e inclúe IVE/GST e taxas do aeroporto. Ademais, pódense aplicar taxas adicionais (equipaxe, tarxeta de crédito, etc.). Os cargos poden variar dependendo da opción de axencia de viaxes en liña ou da compañía aérea que escollas. As estimacións que che mostramos do custo da equipaxe poden estar suxeitas a impostos gobernamentais adicionais.​

Se detectas unha diferenza no prezo despois de seleccionar un voo, utiliza o botón de comentarios , situado na esquina inferior esquerda da pantalla de busca de Google Voos.

Os operadores poden ofrecer seguros adicionais ou específicos, ademais de garantías comerciais. Para obter máis información, accede ao sitio web do operador.

Recursos relacionados

Busca
Borrar busca
Pechar busca
true
Buscar no Centro de axuda