Kaksikielisen keskustelun kääntäminen

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Translate Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta keskustelun kielet.
  3. Valitse alareunasta Keskustelu .
    • Mikrofoni havaitsee automaattisesti, kun yksi kieli loppuu ja toinen kieli alkaa.
  4. Kuuntele käännös napauttamalla mitä tahansa tekstin osaa.
  5. Voit keskeyttää käännöksen tai jatkaa sitä valitsemalla Puhu Speak .
  6. Poistu käännöksistä valitsemalla yläreunasta Takaisin Takaisin.

Automaattinen kielentunnistus

Puheen kieli tunnistetaan oletuksena automaattisesti. Näin voit laittaa automaattisen tunnistuksen pois päältä ja ottaa manuaalisen tunnistuksen käyttöön:

1. Valitse Automaattinen kielentunnistus .
  2. Napauta mikrofoneja jommankumman kielen alta ennen puhumista.

Kasvokkain-tila

Kasvokkain-tilassa kumpikin puhuja näkee transkription ja käännöksen kielelleen näytön puoliskoilla.

1. Jos haluat nähdä käännökset kasvokkain-tilassa, valitse Kasvokkain .
  2. Voit keskeyttää kääntämisen tai jatkaa sitä valitsemalla Puhu Speak.
  3. Poistu kasvokkain-tilasta napauttamalla Sulje Sulje X.

Automaattinen toisto

Kun automaattinen toisto on päällä, sovellus lukee käännöksiä automaattisesti, kun puhuja pitää tauon.

1. Valitse Kääntäjä-sovelluksen yläreunasta Asetukset
  2. Laita Automaattinen toisto päälle tai pois päältä.

Vinkki: Voit säätää tekstin kokoa valitsemalla Asetukset . Käytä sitten liukusäädintä.