Kielten lataaminen offline-tilassa käytettäviksi

Voit ladata kieliä laitteellesi. Silloin niitä voidaan kääntää ilman internetyhteyttä.

Kun kieli on ladattu laitteelle, sen kääntäminen kameralla saattaa olla mahdollista. Katso, mitkä kielet tukevat kamerakäännöksiä.

Kielten valitseminen ja lataaminen

1. Muodosta Wi-Fi-yhteys ennen kielten lataamista.
  2. Avaa Kääntäjä-sovellus Kääntäjä-sovellus.
  3. Valitse alareunasta ladattava kieli.
  4. Valitse kielen vierestä Lataa .
    • Jos sitä ei näy, kieltä ei voi ladata.
    • Jos sinua pyydetään lataamaan kielitiedosto, valitse Lataa.

Vinkki: Tallennetut kielet näkyvät Kääntäjä-sovelluksessa ladattuina .

Kielten lataaminen ilman Wi-Fi-yhteyttä

Kielitiedostot ovat pieniä, joten jos Wi-Fi-yhteyttä ei ole saatavilla, voit ladata ne mobiilidatalla. Mobiilioperaattori voi veloittaa ilman Wi-Fi-yhteyttä lataamisesta.

1. Avaa Kääntäjä ‑sovellus Kääntäjä-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Valikko ja sitten Asetukset Settings ja sitten Datan käyttö.
  3. Valitse Ladatut kielet.
    • Jos haluat, että ilman Wi-Fi-yhteyttä tapahtuva lataaminen täytyy aina vahvistaa erikseen: Valitse Kysy ennen lataamista.
    • Jos haluat ladata mobiilidatan avulla aina Wi-Fi-yhteyden puuttuessa: Valitse Käytä Wi-Fi-yhteyttä tai mobiiliverkkoa.

Kielten päivittäminen tai poistaminen

1. Yhdistä Wi-Fi-verkkoon.
  2. Avaa Kääntäjä ‑sovellus Kääntäjä-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  3. Valitse Valikko ja sitten Ladatut kielet .
  4. Näet saatavilla olevat kielet.
    • Jos haluat päivittää kielen parempilaatuiseen kielipakettiin: Valitse kielen vierestä Päivitä.
    • Jos haluat päivittää laitteellasi olevan kielen: Valitse kielen vierestä Päivitä.
    • Jos haluat poistaa kielen laitteelta: Valitse Poista . Valitse uudelleen Poista, kun sinua pyydetään vahvistamaan ladatun paketin poistaminen.