Uutta Google Kääntäjässä: muutoksia Paranna käännöksiä ‑ominaisuuteen

Päivitetty viimeksi: 31.3.2024 – Uusi artikkeli luotu.

Olemme poistaneet Kääntäjän Paranna käännöksiä ‐ominaisuuden käytöstä.

Kun Paranna käännöksiä lanseerattiin, kielten puhujat tarjosivat usein hyödyllisiä käännösehdotuksia, jos Kääntäjä ei osunut oikeaan. Järjestelmämme ovat kuitenkin kehittyneet ja oppineet ja Kääntäjään on tehty merkittäviä parannuksia, joten jatkossa Paranna käännöksiä ‐ominaisuus ei ole enää käytettävissä. Kääntäjän käyttäjät voivat edelleen antaa palautetta suoraan Android- ja iOS-sovelluksissa sekä tietokoneella, jos käännöstä voisi heidän mielestään parantaa.