Google Kääntäjä ‐widgetin käyttö

Voit käyttää Kääntäjä-widgetiä käännösten etsimiseen aloitusnäytöllä.

Widgetin lisääminen

Tärkeää:

1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa aloitusnäytöllä.
    • Voit myös koskettaa Kääntäjä-sovelluksen kuvaketta pitkään.
  2. Valitse Widgetit Widgetit.
  3. Etsi Kääntäjä-widget.
  4. Kosketa widgetiä pitkään.
  5. Siirrä widget haluamaasi kohtaan näytöllä. Nosta sitten sormi pois.

Widgetin koon muuttaminen

1. Kosketa aloitusnäytöllä olevaa Kääntäjä-widgetiä pitkään.
  2. Kun olet nostanut sormesi, kosketa widgetin kulmissa olevia pisteitä ja vedä niitä.
  3. Napauta näyttöä widgetin ulkopuolella.

Pikatoimintojen työkalupalkki

Tärkeää: Kaikki pikatoiminnot eivät ole aina käytettävissä käännöskielistä riippuen.
  • Hakukenttä: Voit avata Kääntäjä-sovelluksen nopeasti napauttamalla käännöskielen osoitinta.
  • Äänisyöte: Jos haluat puhua suoraan tekstikenttään, valitse Mikrofoni .
  • Keskustelu: Jos haluat kääntää sanan tai ilmauksen kieleltä toiselle, valitse Keskustelu .
  • Litterointi: Jos haluat kääntää tai litteroida keskustelun reaaliajassa, valitse Litterointi .
  • Word Lens: Jos haluat kääntää kameran näkymän automaattisesti, valitse Kamera Kamera.
  • Kääntäjän leikepöytä: Jos haluat kääntää kopioimasi sanan tai ilmauksen nopeasti, valitse Leikepöytä .

Tallennetut käännökset ja historia

Voit löytää tallennetut käännökset, avata koko historianäkymän, tallentaa käännöksen tai kopioida käännöksiä leikepöydälle.

Jos haluat nähdä aiemmat käännökset, napauta otsikkopalkkia. Voit tehdä seuraavia asioita:

• Vierittäminen: Jos haluat nähdä historiasi ja tallennetut käännökset, vieritä ylös Historia- tai Tallennetut-kohtaan.
  • Välilehtien vaihtaminen: Jos haluat siirtyä historian ja tallennettujen käännösten välillä, valitse Historia- tai Tallennetut-kohdasta nuoli .
  • Kopiointi: Jos haluat kopioida käännöksen leikepöydälle, valitse sen vierestä Kopioi .
  • Tallentaminen: Jos haluat tallentaa käännöksen, valitse sen vierestä Tallenna .
  • Puhe: Jos haluat kuunnella käännetyn ilmauksen, valitse Puhu .
    • Kun napautat käännöstä, sen tiedot avautuvat Kääntäjä-sovelluksessa.
    • Ominaisuus ei ole käytettävissä kaikilla kielillä.