Vinkkejä

Pääset alkuun Google Kääntäjän käytössä alla olevien vinkkien avulla

Kielten lataaminen missä tahansa käytettäviksi

Voit ladata kieliä laitteellesi. Tällöin voit kääntää ilman internetyhteyttä.

Voit nopeuttaa lataamista ja välttää datan käytöstä aiheutuvat lisämaksut lataamalla kieliä Wi-Fi-yhteydellä.

Katso, miten voit ladata kieliä ilman nettiyhteyttä käytettäviksi.

Kamerasta löytyvän sisällön kääntäminen

Kääntäjä-sovelluksen ja puhelimesi kameran avulla voit kääntää ympärilläsi olevia tekstejä, esimerkiksi kylttejä, ruokalistoja tai käsinkirjoitettuja viestejä.

Katso, miten kuvia käännetään.

Keskustelun kääntäminen

Kääntäjä-sovelluksella voit kääntää lähes reaaliajassa, kun joku puhuu vierasta kieltä esimerkiksi luennolla tai puheessa.

Katso, miten voit kääntää kaksikielisen keskustelun.

Suosikkisanojen ja ‑ilmausten tallentaminen

Voit tallentaa Google Kääntäjän historiasi fraasipankkiin, jotta löydät säännöllisesti kääntämiesi sanojen tai ilmausten merkitykset.

Katso, miten käännöksiä tallennetaan.

Käännä muissa sovelluksissa napauttamalla

Voit kääntää tekstiä siirtymättä edestakaisin Google Kääntäjän ja toisen käyttämäsi sovelluksen välillä.

Katso, miten voit kääntää tekstiä muissa sovelluksissa.