Google Toolbar for Internet Explorer has been discontinued. To get the best of the web, try Google Chrome.

Blokkér forgrunnsvinduer, sett sider som bokmerker og fyll ut skjemaer

Med Verktøylinje kan du blokkere eller se forgrunnsvinduer, sette favorittsidene dine som bokmerker i Google-kontoen din samt lagre informasjon så det går raskere å fylle ut skjemaer.

Blokkér eller se forgrunnsvinduer

1. Klikk på Alternativer Alternativer på verktøylinjen.
  2. Klikk på Verktøy.
    • For å blokkere forgrunnsvinduer, merk av for «Blokkering av forgrunnsvinduer».
    • For å se forgrunnsvinduer, fjern avmerkingen for «Blokkering av forgrunnsvinduer».
  3. Klikk på Lagre.
Se forgrunnsvinduer for bestemte sider
  1. Gå til en side.
  2. Klikk på Blokkering av forgrunnsvinduer Blokkerte forgrunnsvinduer på verktøylinjen.
  3. Du ser Tillat forgrunnsvinduer Tillat forgrunnsvinduer på verktøylinjen. For å blokkere forgrunnsvinduer for denne siden igjen, klikk på dette ikonet.
Se hvilke nettsider du tillater forgrunnsvinduer for
  1. Klikk på Alternativer Alternativer på verktøylinjen.
  2. Klikk på Verktøy.
  3. Klikk på Endre ved siden av «Blokkering av forgrunnsvinduer».
  4. For å fjerne en nettside fra denne listen, velg den og klikk på Fjern nettsted.

Fyll ut skjemaer automatisk

Du kan lagre personopplysningene dine for å fylle ut skjemaer raskere. For å holde informasjonen din sikker bør du bare fylle ut skjemaer på sider du stoler på.

Trinn 1: Opprett en autofyllprofil
  1. Klikk på Alternativer Alternativer på verktøylinjen.
  2. Klikk på Autofyll til venstre.
  3. Merk av for Autofyll Autofyll.
  4. Klikk på Legg til ny profil.
  5. Fyll ut informasjonen din, og klikk på Lagre.
  6. Valgfritt: Hvis du vil fjerne personopplysningene dine, kan du klikke på Fjern ved siden av den lagrede profilen din.
Trinn 2: Fyll ut et skjema
  1. Valgfritt: For å velge mellom informasjon fra flere profiler, klikk på nedoverpilen Nedoverpil ved siden av «Autofyll».
  2. For å se profilinformasjonen din, hold markøren over profilen eller Autofyll Autofyll
  3. For å fylle ut skjemaet, klikk på Autofyll Autofyll.

Sett sider som bokmerker

Hvis du har en Google-konto, kan du lagre sider og gå til dem med Google-verktøylinjen eller Google Chrome. Finn ut hvordan du oppretter en Google-konto.

Trinn 1: Slå på bokmerker
  1. Klikk på Alternativer Alternativer på verktøylinjen.
  2. Klikk på Verktøy.
  3. Merk av for «Bokmerker».
  4. Klikk på Lagre.
Trinn 2: Sett en side som bokmerke
  • For å sette en side som bokmerke, gå til verktøylinjen og klikk på Bokmerker Bokmerker. Logg på Google-kontoen din hvis du blir bedt om det.
  • For å se bokmerkene dine, gå til «Bokmerker» og klikk på nedoverpilen Nedoverpil