Tehtäväilmoitusten käyttäminen

Tehtäväilmoituksia voi saada Google Tasksissa, Google Kalenterissa ja Google Assistantissa. Jos puhelimelle on asennettu vähintään kaksi näistä sovelluksista, ilmoituksia tulee vain yhdeltä sovellukselta. Jos esimerkiksi Tasks-sovellusta ei ole asennettu, mutta sinulla on Kalenteri ja Assistant, Kalenteri lähettää sinulle ilmoituksia.

Vinkki: Jos haluat saada ilmoituksia, lisää tehtävään päivämäärä ja kellonaika. Lue lisää tehtävän luomisesta Tasks-sovelluksessa.

Tehtäväilmoitusten muuttaminen puhelimella

Voit muuttaa tehtäväilmoitusasetuksia Tasks-sovelluksen kautta.

Jos sinulla ei ole Tasks-sovellusta, voit muuttaa Kalenterin ja Assistantin tehtäväilmoituksia seuraavasti:
  1. Avaa Android-puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Ilmoitukset ja sitten Sovellusasetukset.
  3. Napauta listasta Tasks.
  4. Laita Tehtäväilmoitukset päälle tai pois päältä.

Jos et käytä sovelluksia säännöllisesti, jotkin Android-puhelimet voivat laittaa ilmoitukset pois päältä tai viivästyttää niiden lähettämistä. Jos haluat, että tehtäväilmoitukset pysyvät päällä, anna Tasks-sovellukselle tarvittavat luvat:

1. Avaa Android-puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Sovellusten erikoiskäyttö ja sitten Hälytykset ja muistutukset.
  3. Napauta listasta Tasks.
  4. Laita Salli herätysten ja muistutusten lisääminen päälle.