Tähdellä merkittyjen tehtävien priorisointi

Voit merkitä tärkeät tehtävät tähdellä.

Tehtävien merkitseminen tähdellä

1. Siirry Gmailiin, Kalenteriin, Chattiin, Driveen tai tiedostoon Docsissa, Sheetsissä tai Slidesissa.
  2. Valitse oikealta Tasks Tasks.
  3. Valitse tehtävän oikealta puolelta Lisää tähdellä merkittyihin .

Vinkkejä:

• Tähdellä merkittyjen listan kautta voit luoda tähdellä merkityn tehtävän ja valita sen ensisijaisen listan.
  • Jos haluat poistaa tehtävän tähdellä merkityistä, klikkaa Poista tähdellä merkityistä Tähti.

Tähdellä merkittyjen tehtävien hallinnointi

Tähdellä merkittyjen tehtävien hakeminen:

1. Siirry Gmailiin, Kalenteriin, Chattiin, Driveen tai tiedostoon Docsissa, Sheetsissä tai Slidesissa.
  2. Valitse oikealta Tasks Tasks.
  3. Klikkaa alanuolta Avausnuoli ja sitten Tähdellä merkityt tehtävät .

Voit muuttaa tähdellä merkittyjen tehtävien järjestystä valitsemalla Lisää Lisää.

• Lajittele määräpäivän mukaan valitsemalla Päivämäärä.
  • Lajittele tähtimerkinnän ajankohdan mukaan valitsemalla Äskettäin tähdellä merkityt.

Tähdellä merkityn tehtävän ensisijaisen listan muuttaminen:

1. Klikkaa tehtävää ja sitten Lista .
  2. Valitse avattavasta valikosta haluamasi lista.

Vinkkejä:

• Tähdellä merkittyjä tehtäviä ei voi järjestää uudelleen manuaalisesti Tähdellä merkityt ‑listassa.
  • Valmiit tähdellä merkityt tehtävät näkyvät ensisijaisissa listoissa.