Compatibilitat

Dispositius Android

• OS 4.1 o versions superiors*
  • L'edició RAW està disponible només per a tipus de fitxer RAW en format DNG en qualsevol dispositiu que pugui capturar imatges DNG, així com en la majoria de dispositius recents

*A causa de les limitacions de maquinari, Motorola Xoom MZ604 ja no és compatible

Dispositius iOS

• iOS 8.0 o versions superiors
  • L'edició RAW està disponible per a tots els tipus de fitxer RAW en tots els models de dispositiu actuals**

**iPad 2, iPad 3, iPad 4 i iPad mini poden produir artefactes amb algunes fotos fetes amb càmeres determinades