Piles

Al flux de treball no destructiu de Snapseed, les piles permeten modificar tots els canvis anteriors aplicats a la imatge mitjançant les eines i els filtres. Es poden desfer accions, com ara haver enganxat les modificacions d'una imatge a una altra, haver inserit alguna modificació al flux de treball mitjançant les eines o els filtres o els ajustos aplicats amb les configuracions de controls lliscants, sense haver de tornar a començar. Toca per accedir a la pila de la imatge actual. El número de la icona variarà segons la quantitat d'eines i de filtres que s'hagin aplicat a la imatge.

Copiar i enganxar una pila

Per aplicar exactament les mateixes modificacions que s'han fet en una imatge a una altra imatge, fes el següent:

• A Snapseed, obre la imatge amb la pila que vulguis.
  • Toca per obrir "Piles".
  • Toca i, a continuació, selecciona "Copia".
  • Toca "TANCA" per tancar "Piles". Abans d'obrir la imatge següent, acaba de treballar amb la imatge actual, si cal. No cal anar de pressa, ja que la pila continuarà copiada fins que se sobreescrigui amb una altra pila copiada.
  • Toca "Obre" per obrir la imatge següent.
  • Quan estiguis a punt per aplicar la pila, toca per obrir "Piles" i, a continuació, toca .
  • Selecciona "Substitueix" o "Insereix". Substitueix aplicarà la pila copiada exactament i se sobreescriuran les eines i els filtres actuals que s'hagin aplicat a la imatge oberta. Insereix afegirà la pila a la imatge oberta sense sobreescriure les modificacions anteriors. Si ja s'han aplicat altres eines o altres filtres a la imatge oberta, la pila copiada es pot inserir a qualsevol punt de la pila.
Modificar una eina o un filtre

Per aplicar canvis a una eina o a un filtre sense desfer el pas i haver de tornar a començar, fes el següent:

• Toca per obrir "Piles".
  • Toca l'eina o el filtre que cal modificar i, a continuació, toca la fletxa per anar al menú d'edició.
  • Toca per tornar a obrir l'eina o el filtre i fer els canvis que vulguis. A continuació, toca per tornar a la vista "Piles".
  • Per tornar a aplicar les modificacions subsegüents, toca l'eina o el filtre que estigui a la part més alta de la pila.
Suprimir una eina o un filtre d'una pila

Per suprimir una eina o un filtre de qualsevol punt del flux de treball sense haver de desfer o de tornar a crear les modificacions subsegüents, fes el següent:

• Toca per obrir "Piles".
  • Toca l'eina o el filtre que cal suprimir i, a continuació, toca la fletxa per anar al menú d'edició.
  • Toca per suprimir-los.
  • Per tornar a aplicar les modificacions subsegüents, toca l'eina o el filtre que estigui a la part més alta de la pila.
Inserir una eina o un filtre a una pila

L'ordre en què s'apliquen les eines i els filtres és important. Per inserir una eina o un filtre a qualsevol punt del flux de treball sense haver de desfer o de tornar a crear les modificacions subsegüents, fes el següent:

• Toca per obrir "Piles".
  • Toca l'eina o el filtre que s'ha d'aplicar just abans de l'eina o el filtre nous. L'eina o el filtre nous s'aplicaran just al damunt de l'element seleccionat.
  • Toca "Tanca" per sortir de "Piles". Tingues en compte que s'han perdut les modificacions subsegüents de la imatge, però que es tornaran a aplicar després d'afegir l'eina o el filtre nous.
  • Afegeix l'eina o el filtre que vulguis.
  • Toca per tornar a "Piles".
  • Per tornar a aplicar les modificacions subsegüents, toca l'eina o el filtre que estigui a la part més alta de la pila.
Aplicar una eina o un filtre a una imatge de manera selectiva mitjançant el pinzell

Amb el pinzell de piles, es pot aplicar una eina o un filtre només a zones concretes de la imatge, en comptes d'aplicar-los a la imatge completa. Amb aquest procés, que s'anomena emmascarar, es potencia les capacitats d'edició de les eines i dels filtres i, d'aquesta manera, es poden crear fluxos de treball per a mòbils més avançats.

• Per començar, aplica una eina o un filtre a la imatge completa com ho faries habitualment.
  • Toca per obrir "Piles".
  • Toca l'eina o el filtre que cal emmascarar i, a continuació, toca la fletxa per anar al menú d'edició.
  • Toca per accedir al pinzell de piles.
  • Canvia la opacitat del pinzell de piles tocant o . Si hi apliques un valor de 0, el pinzell es pot fer servir com a goma d'esborrar per treure altres pinzellades anteriors.
  • Com amb el pinzell, la punta del dit fa de pinzell. Per canviar la mida d'aquest pinzell, apropa o allunya la imatge.
  • Toca perquè les pinzellades es vegin de color taronja.
  • Toca per aplicar la màscara i tornar a "Piles".
  • Per tornar a aplicar les modificacions subsegüents, toca l'eina o el filtre que estigui a la part més alta de la pila.