Desar, compartir i exportar

Android

Per desar els canvis, toca "DESA".

Per compartir la imatge, toca i selecciona "Comparteix".

iOS

Per desar els canvis, toca "DESA".

• Selecciona Desa per desar una pila de modificacions no destructiva a la imatge original. Si vols suprimir les modificacions, obre la imatge a Snapseed i, a continuació, suprimeix la pila.
  • Selecciona Desa una còpia per desar una pila de modificacions no destructiva en una imatge duplicada. La versió duplicada serà de format JPEG. Es desarà en un àlbum nou amb el títol Snapseed i, a més, es mostrarà al final del carret.
  • Selecciona Exporta per desar un duplicat de la imatge amb la pila de modificacions aplanada. La versió aplanada serà de format JPEG. Es desarà en un àlbum nou amb el títol Exportacions de Snapseed i, a més, es mostrarà al final del carret.

Tingues en compte que és possible que les modificacions de Snapseed que s'hagin desat mitjançant Desa o Desa una còpia no es mostrin si s'accedeix a les imatges corresponents amb aplicacions de tercers. Per assegurar-te que les modificacions de Snapseed es puguin veure amb qualsevol aplicació de tercers, selecciona Exporta.

Per compartir la imatge, toca i selecciona "Comparteix…".

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda