Aan de slag met tools en filters

Nadat u een afbeelding heeft geopend, opent u tools en filters door op TOOLS te tikken om een bewerking toe te passen. Met Tools kunt u de afbeelding perfectioneren door deze onder andere bij te snijden, recht te maken en vlekjes en krassen te verwijderen. Vervolgens kunt u Filters toepassen om de afbeelding een bepaalde stijl te geven.

De volgorde waarin tools en filters worden toegepast, is van belang. Als u bijvoorbeeld kaders toevoegt voordat u een focuseffect toepast, wordt het kader vervaagd. Als u een kader toevoegt nadat het focuseffect is toegepast, blijft het kader scherp.

Vergelijk met één klik.Tik in een tool of filter op en houd dit vast om de afbeelding zonder bewerkingen weer te geven. U kunt ook vanaf het startscherm op de afbeelding tikken en deze vasthouden.

Zoom in om details weer te geven door met uw vingers een knijpbeweging op de afbeelding te maken. Gebruik twee vingers om door de afbeelding te schuiven terwijl deze is ingezoomd.

Er wordt niets definitief verwijderd. Wanneer u in Stapels werkt, kunt u eerder aangebrachte bewerkingen in tools en filters aanpassen, zelfs nadat u de afbeelding heeft opgeslagen.