A partir de l'1 de setembre de 2021, ningú altre no podrà veure els llocs web de la versió clàssica de Sites. Obteniu informació sobre com podeu convertir-los avui mateix a la nova versió de Sites.

Revisar els últims canvis fets al lloc web abans de publicar-lo

Podeu consultar, en una comparació en paral·lel, els canvis fets a l'esborrany del lloc web des de l'última vegada que es va publicar.

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la nova versió de Google Sites.
  2. A la part superior, feu clic a Publica.
  3. La pantalla es dividirà en una visualització en paral·lel, amb l'esborrany a l'esquerra i la versió publicada actualment a la dreta.
    • A les anotacions de l'esquerra es mostren els canvis sense publicar que s'han fet al lloc web.
    • Perquè es mostri una altra pàgina, aneu a l'esquerra i feu clic a la pàgina que vulgueu.
    • Per tornar a l'esborrany del lloc web i fer-hi canvis, aneu a la part superior esquerra i feu clic a la fletxa esquerra Enrere.
  4. Quan esteu a punt per publicar l'esborrany, aneu a la part superior dreta i feu clic a Publica.
Consell: per consultar qui ha actualitzat la pàgina per última vegada, aneu a la part superior i col·loqueu el cursor a sobre d'Informació Info.

Desactivar la revisió prèvia a la publicació

La funció de revisar els últims canvis fets al lloc web abans de publicar-lo s'activa automàticament. Per desactivar-la per a un únic lloc web:
  1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la nova versió de Google Sites.
  2. A la part superior, aneu al costat de Publica, feu clic a Opcions de publicació Publish options i, a continuació, Configuració de publicació.
  3. Desmarqueu "Els editors han de revisar els canvis abans de publicar el lloc web".
  4. Feu clic a Desa.