A partir de l'1 de setembre de 2021, ningú altre no podrà veure els llocs web de la versió clàssica de Sites. Obteniu informació sobre com podeu convertir-los avui mateix a la nova versió de Sites.

Afegir fitxers de Google, vídeos, contingut de llocs web i més

Podeu afegir al vostre lloc web fitxers i altres continguts, com ara:

• Vídeos de YouTube, calendaris i mapes
  • Pàgines o seccions de contingut d'altres llocs web
  • Codi HTML, CSS o JavaScript

Important: si hi ha un fitxer que està emmagatzemat en una unitat compartida o que té permisos d'ús compartit restringits, només les persones que hi tinguin accés podran veure'l. Obteniu informació sobre com es canvien els permisos per compartir dels fitxers de Google.

Consell: aquesta opció és per a la versió nova de Google Sites. Obteniu ajuda per a la versió clàssica de Google Sites.

Afegir fitxers de Documents, Presentacions, Fulls de càlcul, Formularis i Charts de Google

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la nova versió de Google Sites.
  2. A la dreta, feu clic a Insereix.
  3. A la part inferior del menú, seleccioneu el tipus de fitxer que vulgueu afegir; per exemple, de Documents, Presentacions, Fulls de càlcul, Formularis o Gràfics.
  4. Trieu un fitxer i, a continuació, Insereix.
  5. Per publicar els canvis, a la part superior dreta, feu clic a Publica.

Consell: per assegurar-vos que tots els visitants del vostre lloc web tinguin accés als fitxers que inseriu, primer heu de publicar el fitxer a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google. A Google Sites, aneu a Insereix i, a continuació, Insereix i, a continuació, Inseriu l'enllaç al document publicat.

També podeu seguir les instruccions per afegir contingut d'un altre lloc web. Primer publiqueu el fitxer a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google. A continuació, a Google Sites, aneu a Insereix i, a continuació, Insereix i, a continuació, Inseriu l'enllaç al document publicat.

Afegir un grup de Google
  1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la nova versió de Google Sites.
  2. Feu clic a la pestanya Insereix.
  3. Seleccioneu Insereix.
  4. Introduïu l'URL del grup.
  5. Feu clic a Insereix.
Afegir vídeos de YouTube, calendaris i mapes
  1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la nova versió de Google Sites.
  2. A la dreta, feu clic a Insereix.
  3. Seleccioneu el tipus de fitxer que vulgueu afegir, com ara de YouTube, Calendar o Maps.
  4. Trieu un vídeo, un calendari o un lloc i, a continuació, Selecciona o Insereix.
  5. Per publicar els canvis, aneu a la part superior dreta i feu clic a Publica.
Afegir un fitxer des de l'ordinador
Podeu penjar fitxers d'imatge .jpg, .png o .gif des de l'ordinador.
Consell: per afegir altres tipus de fitxers, feu servir Google Drive.
  1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la nova versió de Google Sites.
  2. A la dreta, feu clic a Insereix i, a continuació, Imatges.
  3. Trieu un fitxer de l'ordinador i, a continuació, Obre.
  4. Per publicar els canvis, aneu a la part superior dreta i feu clic a Publica.
Afegir un fitxer de Google Drive
  1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la nova versió de Google Sites.
  2. A la dreta, feu clic a Insereixi, a continuació, Drive.
  3. Trieu un fitxer i, a continuació, Insereix.
  4. Per publicar els canvis, aneu a la part superior dreta i feu clic a Publica.
Compartir fitxers amb els col·laboradors d'un lloc web

Per assegurar-vos que tots els col·laboradors i lectors del lloc web puguin accedir als fitxers inserits als llocs web, heu de compartir l'accés als fitxers amb ells quan publiqueu un lloc web. Podeu actualitzar els permisos de compartició quan inseriu un fitxer, el publiqueu o compartiu un lloc web.

Afegir una pàgina o una secció de contingut d'un altre lloc web

Podeu afegir-hi adreces web, Google Apps Script, informes de Data Studio i aplicacions d'App Maker. També podeu inserir una pàgina de lloc web completa.

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la nova versió de Google Sites.
  2. A la dreta, feu clic a Insereix i, a continuació, Insereix.
    • També podeu afegir una inserció de pàgina completa.
      1. A la dreta, feu clic a Pàgines.
      2. Passeu el cursor per sobre d'Afegeix Add image.
      3. Feu clic a Inserció de pàgina completa .
  3. Introduïu l'URL que voleu inserir.
  4. Feu clic a Insereix.
  5. Per publicar els canvis, aneu a la part superior dreta i feu clic a Publica.

Nota: alguns llocs web no us permetran afegir el seu contingut al lloc. Si no podeu afegir contingut, contacteu amb el propietari del lloc web.

Afegir codi HTML, CSS o JavaScript al vostre lloc
  1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la nova versió de Google Sites.
  2. A la dreta, feu clic a Insereix i, a continuació, Insereix.
    • També podeu afegir una inserció de pàgina completa.
      1. A la dreta, feu clic a Pàgines.
      2. Passeu el cursor per sobre d'Afegeix Add image.
      3. Feu clic a Inserció de pàgina completa .
  3. Feu clic a Insereix el codi.
  4. Afegiu el codi i, a continuació, feu clic a Següent.
    1. El codi JavaScript ha de ser dins les etiquetes <script>.
    2. El codi CSS ha de ser dins les etiquetes <style>.
  5. Feu clic a Insereix.
  6. Per publicar els canvis, aneu a la part superior dreta i feu clic a Publica.

Versió clàssica de Google Sites

Consell: aquesta secció és per a la versió clàssica de Google Sites. Obteniu ajuda per a la nova versió de Google Sites.

Afegir fitxers de Google, taules i altres continguts

Afegir calendaris, mapes i fitxers de Google Drive
  1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la versió clàssica de Google Sites.
  2. Feu clic a la pàgina que vulgueu editar.
  3. A la part superior, feu clic a Edita la pàgina Edita.
  4. Feu clic on vulgueu inserir el fitxer.
  5. A la part superior esquerra, feu clic a Insereix i trieu el tipus de fitxer que vulgueu afegir.
  6. Trieu un calendari, un gràfic, un fitxer, un mapa o un vídeo de YouTube i feu clic a Selecciona o Desa.

Afegir un grup de Google

Podeu afegir un grup de Google per fomentar el debat al lloc web.

Afegir i gestionar fitxers

Afegir fitxers

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la versió clàssica de Google Sites.
  2. Feu clic a la pàgina que vulgueu editar.
  3. A la part superior, feu clic a Edita la pàgina Edita.
  4. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Afegeix fitxers.
  5. Trieu un fitxer i feu clic a Obre.

Reorganitzar, suprimir fitxers o canviar-ne el nom

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la versió clàssica de Google Sites.
  2. A la dreta, feu clic a Més accions Configuració.
  3. Feu clic a Gestiona el lloc web.
  4. A l'esquerra, feu clic a Fitxers adjunts.
  5. Feu clic al fitxer que vulgueu editar.
  6. A la part superior, trieu una acció.

Consell: només podeu substituir un fitxer o canviar-ne el nom cada vegada.

Esbrinar els límits d'emmagatzematge

Si heu creat un Compte de Google propi:

• El vostre lloc pot ocupar fins a 100 MB.
  • Mida màxima dels fitxers adjunts: 20 MB.
Afegir una taula o una taula de continguts

Afegir una taula

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la versió clàssica de Google Sites.
  2. Feu clic on vulgueu inserir la taula.
  3. A la barra d'eines, feu clic a Taula i, a continuació, Insereix una taula. Si no veieu la barra d'eines, feu clic a Edita la pàgina Edita.
  4. Trieu el nombre de files i columnes que vulgueu a la taula.
  5. Opcional: per suprimir una taula, feu-hi doble clic a la vora. A continuació, feu clic a Taula i, a continuació, Suprimeix la taula.

Afegir una taula de continguts

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la versió clàssica de Google Sites.
  2. Feu clic on vulgueu inserir la taula de continguts.
  3. A la barra d'eines, feu clic a Insereix i, a continuació, Taula de continguts. Si no veieu la barra d'eines, feu clic a Edita la pàgina Edita.
  4. Feu clic a Desa.

* Tingueu en compte que només els serveis principals de G Suite estan subjectes a l'Esmena relativa al tractament de dades de G Suite.