A partir de l'1 de setembre de 2021, ningú altre no podrà veure els llocs web de la versió clàssica de Sites. Obteniu informació sobre com podeu convertir-los avui mateix a la nova versió de Sites.

Publicar i compartir un lloc web

Podeu publicar el vostre lloc web i decidir qui el pot veure.

Nota: aquesta secció és per a la nova versió de Google Sites (a la part inferior dreta veureu l'opció Crea Create new site). Obteniu ajuda per a la versió clàssica de Google Sites.

Pas 1: previsualitzeu el lloc web

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la nova versió de Google Sites.
  2. A la part superior, feu clic a Previsualitza Preview.
  3. A la part inferior dreta, trieu una opció.
  4. Per sortir, feu clic a Surt Exit Preview a la part inferior dreta.

Pas 2: publiqueu el lloc web

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la versió nova de Google Sites.
  2. A la part superior, feu clic a Publica.
  3. Introduïu l'adreça web del vostre lloc web.
  4. Feu clic a Publica.
  5. Opcional: aneu a l'adreça web del vostre lloc web per confirmar que s'hagi publicat correctament.

Nota: per fer servir una adreça web que s'està utilitzant actualment o bé que s'ha utilitzat anteriorment per a un lloc web del qual sou propietari, canvieu l'adreça o bé suprimiu el lloc web existent de manera permanent. Obteniu informació sobre com es canvia l'adreça web d'un lloc web existent. Obteniu informació sobre com se suprimeix un lloc web.

Pas 3: comproveu les opcions de compartició

Triar qui pot veure un lloc web
  1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la nova versió de Google Sites.
  2. A la part superior, feu clic a Comparteix Share with others.
  3. Al costat de "Lloc web publicat", a la llista desplegable, seleccioneu Restringit o Públic.
    • Si utilitzeu Sites per a la feina o un centre educatiu, és possible que veieu altres opcions.
  4. Feu clic a Desa o Fet.
  5. ​Si heu seleccionat "Restringit", podeu compartir el lloc web amb persones concretes i afegir-hi grups. Introduïu el nom o l'adreça electrònica de la persona que vulgueu afegir i, a continuació, feu clic al menú desplegable and then Lector de versions publicades and then Envia.
    • Per enviar una notificació per correu electrònic a la persona o al grup, marqueu "Envia una notificació".

Donar de baixa un lloc web dels motors de cerca

Important: es tracta d'una sol·licitud, i no garanteix que el lloc web no es mostri als motors de cerca públics.

Aquesta opció només està disponible si el lloc web es configura com a "Públic al web" i tothom el pot veure.

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la nova versió de Google Sites.
  2. A la part superior, feu clic a la fletxa avall Down que hi ha al costat de "Publica".
  3. Feu clic a Configuració de publicació.
  4. Feu clic a "Sol·licita als motors de cerca públics que no mostrin el meu lloc web".
  5. Feu clic a Desa.

Pas 4 (opcional): cerqueu un lloc de Google

1. Aneu a un lloc de Google.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Cerca Search.
  3. Escriviu una cerca i premeu Retorn.

Desactivar o activar enllaços ancorats

Podeu fer servir un enllaç ancorat que dirigeixi a un títol o un subtítol concrets de qualsevol lloc web publicat.

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la nova versió de Google Sites.
  2. A l'extrem superior dret, feu clic a Configuració Settings.
  3. A la finestra "Configuració", aneu a Eines dels lectors.
  4. Activeu o desactiveu l'opció "Mostra els enllaços ancorats".
  5. A la part superior dreta, feu clic a Publica.

Cercar llocs web de Google Sites

A la nova versió de Google Sites, podeu fer servir la barra de cerca que hi ha a la part superior per trobar els llocs web compartits que podeu editar.
Consell: si feu servir un compte de la feina o de centre educatiu, podeu cercar llocs web publicats que s'hagin compartit amb el vostre usuari.

Versió clàssica de Google Sites

Nota: aquesta secció és per a la versió clàssica de Google Sites (a la part superior esquerra veureu l'opció "Crea"). Obteniu ajuda per a la nova versió de Google Sites.

Previsualitzar i compartir un lloc web

Compartir un lloc web
  1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la versió clàssica de Google Sites.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Comparteix.
  3. A "Qui hi té accés", feu clic a Canvia.
  4. Trieu qui pot veure el lloc web.
  5. Feu clic a Desa.

Nota: si feu servir un Compte de Google a la feina o en un centre educatiu, és possible que no pugueu compartir el lloc web amb tothom. Per obtenir ajuda, contacteu amb l'administrador

Convidar altres persones a veure un lloc web

Podeu compartir el lloc web amb persones concretes o grups de Google.

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la versió clàssica de Google Sites.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Comparteix.
  3. A "Convida més persones", escriviu el nom o l'adreça electrònica d'una persona o d'un grup de Google.
  4. Feu clic a Envia.
  5. Opcional: per suprimir una persona o un grup, feu clic a Suprimeix Delete al costat del seu nom.
Previsualitzar una pàgina
  1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la versió clàssica de Google Sites.
  2. Aneu a la pàgina que voleu veure.
  3. Feu clic a Més accions Settings and then Previsualitza la pàgina com a lector.
Moure un lloc web al compte de la feina, del centre educatiu o d'un altre grup

Podeu moure un lloc web de la versió clàssica a un compte que feu servir per a la feina, el centre educatiu o un altre grup.

Pas 1: compartiu el lloc web amb l'altre compte

Si no sou el propietari del lloc web, demaneu al propietari que el comparteixi amb el vostre usuari.
Si sou propietari del lloc web, seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador, obriu a la versió clàssica de Google Sites el lloc web que voleu moure.
  2. A la part superior, feu clic a Comparteix.
  3. A "Convida més persones", afegiu l'adreça electrònica de la feina, del centre educatiu o d'un altre grup.
  4. Al costat de l'adreça electrònica, trieu "És propietari".
  5. Feu clic a Envia.

Pas 2: feu una còpia del lloc web

1. A l'ordinador, obriu a la versió clàssica de Google Sites el lloc web que voleu moure.
  2. Feu clic a Més accions Settings and then Gestiona el lloc web.
  3. Feu clic a Copia aquest lloc web.
  4. Al costat de "Nom del lloc web", escriviu un nom per al lloc web nou.
  5. A la part superior, feu clic a Copia.
  6. Ara teniu dues còpies del lloc web. Podeu fer el següent:
    • Suprimir el lloc web antic: podeu suprimir el lloc web de l'adreça web antiga perquè només n'hi hagi un. El propietari original també ho pot fer.
    • Mantenir les dues versions: redirigiu els usuaris del lloc web antic a l'adreça web nova.