A partir de l'1 de setembre de 2021, ningú altre no podrà veure els llocs web de la versió clàssica de Sites. Obteniu informació sobre com podeu convertir-los avui mateix a la nova versió de Sites.

Com es pot utilitzar Google Sites

Creeu un lloc web per compartir informació amb altres persones.

Consell: els Comptes de Google gestionats pels pares no poden utilitzar la versió clàssica de Google Sites, però sí que poden veure i editar llocs web preexistents a la nova versió d'aquest servei.

Crear un lloc web

1. A l'ordinador, obriu la nova versió de Google Sites.
  2. A la part superior, cerqueu "Crea un lloc web" i seleccioneu una plantilla.
  3. Editeu el lloc web.
  4. Per publicar els canvis, aneu a la part superior dreta i feu clic a Publica.

Pas 1: afegiu contingut al lloc web

Pas 2: publiqueu i compartiu el lloc web

Diferències entre la versió nova i la versió clàssica de Google Sites