Algemene foutmeldingen in Quickoffice

Quickoffice is niet langer beschikbaar als download.Als je Microsoft® Office-bestanden wilt bewerken op je Android-telefoon of -tablet, installeer je de nieuwste versie van de apps Documenten, Spreadsheets en Presentaties vanuit Google Play. Gebruik je een iPhone of iPad, installeer dan de apps Documenten, Spreadsheets en Presentaties vanuit de App Store. Meer informatie over hoe je Office-bestanden bewerkt in Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties

Af en toe ontvangt u een foutmelding wanneer u Quickoffice gebruikt. Hieronder vindt u een lijst met de meest voorkomende foutmeldingen samen met instructies om deze situaties te vermijden of het risico te beperken. Klik op een foutmelding voor meer informatie over die fout.

Quickoffice voor iOS: 'Web view error - frame load interrupted' (Webweergavefout - laden van frame onderbroken) bij het openen van een bestand

U ondervindt dit probleem wanneer u een bestand probeert te openen waarvan de extensie niet wordt herkend door Quickoffice of als het bestand niet overeenkomt met het bestandstype. Als u dit probleem wilt oplossen, controleert u of de bestandsextensie correct is, of het bestandstype wel wordt ondersteund en of de extensie deel uitmaakt van de bestandsnaam.

Voorbeelden:
Bestand dat een fout veroorzaakt Gecorrigeerde bestandsnaam
Bestand gemaakt met MS Word
naam: quickofficebestand
quickofficebestand.docx
Bestandsextensie komt niet overeen met het bestand
naam: quickofficebestand.docx
quickofficebestand.doc
Bestandsextensie wordt niet ondersteund
naam: quickofficebestand.eml
Quickoffice kan dit bestand niet openen.
Foutmelding 'kan bestand niet openen' wanneer u een bestand probeert te openen

Als wordt gemeld dat een bestand niet kan worden geopend, wordt dit soort bestand mogelijk niet ondersteund door Quickoffice. Controleer het volgende:

• Verifieer of het bestand een ondersteund bestandstype is.
  • Verifieer of macro's zijn uitgeschakeld (met Microsoft Office).
  • Verifieer of het bestand de juiste extensie heeft.
  • Verwijder niet-ondersteunde functies en weergavestijlen zoals macro's, paginaweergave voor Excel- en PowerPoint-bestanden en ingesloten audio, video of bestanden.
  • Als het bestand met een wachtwoord is beveiligd, verifieert u of Quickoffice wachtwoorden ondersteunt voor dit soort bestand.

Als geen enkele van deze situaties van toepassing is, probeert u het bestand opnieuw op te slaan in Microsoft Office. Open het bestand in Office, ga naar Bestand > Opslaan als. Sla het bestand met dezelfde naam op dezelfde locatie op om het bestaande bestand te vervangen door de nieuwe versie.

Geheugen- of time-outfouten wanneer u een bestand probeert te openen
  • Reduceer de bestandsgrootte door het bestand op te slaan in een indeling van Office 2007-2010.
  • Reduceer de bestandsgrootte door niet-ondersteunde functies zoals ingesloten audio, video, SmartArt en bestanden te verwijderen.
  • Als het bestand is opgeslagen op uw tablet of telefoon, probeert u het te verplaatsen naar een cloudaccount om de hoeveelheid geheugen te reduceren die nodig is om het bestand te openen.
  • Sluit apps op de achtergrond en andere geopende bestanden om meer geheugen beschikbaar te maken.
  • Start uw tablet of telefoon opnieuw op.
  • Als u een iPad of iPhone gebruikt, opent u Quickoffice, raakt u 'Instellingen' aan en vergroot u de bestandscache.
Geheugen- of time-outfouten wanneer u een bestand probeert op te slaan
  • Mogelijk is uw verbinding met het cloudaccount waaruit u het bestand heeft geopend verbroken.
    • Raak Opslaan als aan om een kopie van het bestand op te slaan naar uw apparaat en verplaats het bestand naar het cloudaccount wanneer de verbinding opnieuw tot stand is gebracht.
  • Uw apparaat staat niet toe dat gedownloade apps de opslaglocatie wijzigen voor het bestand dat u probeert op te opslaan.
    • Selecteer een andere opslaglocatie of raak Opslaan als aan om een nieuwe kopie van het bestand op te slaan op een andere locatie.

Aanvullende bronnen
Ondervindt u moeilijkheden bij het vinden van een pictogram of knop in Quickoffice? Bekijk ons overzicht met Quickoffice-pictogrammen.
Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Vraag de community om hulp in het Quickoffice-forum.