Hakukoneen lisäämiseen liittyvät ongelmat

Minulla on ongelmia hakutulokset näyttävän iframe-kehyksen kanssa.

Tätä hakutulosten näyttötapaa ei enää tueta. Kokeile sen sijaan 2 sivua- tai Vain tulokset -asettelun käyttöä. Lue lisää hakutulosten ulkoasusta.

Hakutulokset eivät lataudu.

Jos hakukoneesi ei löydä hakutuloksia ja näet Ladataan...-viestin, tarkista seuraavat asiat:
  • Tarkista, toimiiko hakukone toisella selaimella.
    Testaa hakukonettasi eri selaimilla (Chromella, Safarilla, Internet Explorerilla, Firefoxilla ja Operalla). Jos hakukone toimii vain joillakin selaimilla, ilmoita siitä Googlelle
  • Tarkista sivustosi HTML-koodi.
    Varmista, että HTML-sivu alkaa <!DOCTYPE html> -määrityksellä.
  • Käytä alkuperäistä koodinpätkää.
    Jos olet muokannut koodinpätkää, korvaa se alkuperäisellä koodilla. Jos se toimii, lisää muokattu koodinpätkä muutoin tyhjälle sivulle. Jos muokattu koodinpätkä toimii tyhjällä sivulla, sivulla saattaa olla CSS- tai JavaScript-koodia, joka häiritsee sen toimintaa.
  • Varmista, että koodinpätkän HTTP-protokolla vastaa sivustosi protokollaa.
    Jos hankit automaattisesti luodun täsmähakukoodinpätkän, protokollan pitäisi olla valmiiksi määritetty.  Jos käytät omaa täsmähakukoodia, varmista, että se käyttää samaa http://-protokollaa kuin sivustosi.
  • Tarkista verkkovirheet.
    Tarkista, että verkko ei estä sivua lataamasta JavaScript- ja CSS-tiedostoja. Klikkaa Chromessa sivua hiiren oikealla painikkeella ja valitse Tarkastele elementtiä. Verkko-välilehdellä näkyvät komponentit, joita verkkosivusi tai sovelluksesi pyytää verkkopalvelimilta. Näet myös kunkin resurssin HTTP-pyynnön ja vastauksen otsikot. Jos luettelossa näkyy muita HTTP-tilakoodeja kuin Onnistui (Success) tai Ei muokattu (Not modified), tarkista, että verkko ei estä sinua käyttämästä näitä tiedostoja. Voit diagnosoida verkko-ongelmia myös Firebug-laajennuksen (Firefox), F12-kehittäjätyökalujen (Internet Explorer 9) ja Safari Web Inspectorin avulla.
  • Tarkista JavaScript-virheet.
    1. Klikkaa Chromessa sivua hiiren kakkospainikkeella, valitse Tarkista elementti ja klikkaa Konsoli-välilehteä.
    2. Tarkista Firefoxissa ensin, että olet asentanut Web Developer -laajennuksen. Oikeassa yläkulmassa näkyy ilmoitus, jos sivulla on JavaScript-virheitä. Saat apua JavaScript-ongelmien vianmääritykseen myös käyttämällä Firebug-laajennusta.
    3. Internet Explorerin tilapalkissa näkyy varoitus, jos sivulla on JavaScript-virheitä. Näet ongelmia aiheuttavan koodin kaksoisklikkaamalla varoitusta.
    4. Safarissa voit tarkistaa mahdolliset JavaScript-ongelmat Web Inspectorin Elements-välilehdellä.