Getting started with Programmable Search Engine

Verifiera din webbplats i Search Console

Eftersom sekretessen är viktig för Google behöver vi veta att du äger en webbplats innan vi ger dig vissa upplysningar om den eller gör det möjligt för dig att använda våra verktyg (till exempel för att begära indexering eller borttagning av en webbadress). Verifieringen påverkar inte PageRank-bedömningen eller webbplatsens resultat i Googles sökresultat.

Du bevisar att du äger en webbplats genom att lägga till den i Search Console och vidta vissa åtgärder som bevisar att du råder över webbplatsen. Lägg till webbplatsen nu.

Kom ihåg att logga in på Search Console med samma Google-konto som du använder för Anpassad sökning.