Språkinställningar

Du kan ändra språket för sökmotorns gränssnitt (t.ex. exempel sökrutan och andra element) när som helst. Det påverkar bara användargränssnittet – inte resultaten från sökmotorn. Om du i stället vill begränsa de returnerade resultaten till ett specifikt språk kan du lägga till en språkbegränsning.

Om språkinställningen är inställd på Alla språk är det användarens webbläsarspråk som används.

Så här ändrar du språk för en befintlig sökmotor:

1. Välj sökmotorn som du vill redigera på listan över sökmotorer.
  2. Scrolla ned till Utseende under Översikt.
  3. Välj önskat språk i rullgardinsmenyn bredvid Språk.

Obs! Du kan inkludera webbplatser på alla språk i sökmotorn, oavsett vilket språk gränssnittet visas på.