Getting started with Programmable Search Engine

Hakukoneen luominen

Ohjelmoitavan hakumoottorin luominen on helppoa: sinun täytyy vain nimetä hakukone ja valita, mitä sillä haetaan.

Vaihe 1: Nimeä hakukone

Lisää nimi Hakukoneen nimi ‑kenttään. Vinkkejä hakukoneen nimeämiseen löytyy alta Brändäyskäytännöt-kohdasta.

Vaihe 2: Valitse, mitä hakukoneella haetaan

Hakukone voi tehdä hakuja kahdella tavalla. Valitse jompikumpi seuraavista:

• Hae tiettyjä sivustoja tai sivuja. Kirjoita sivusto tai sivut. Lisää sivusto klikkaamalla sinistä Lisää-painiketta.
  • Hae koko internetistä.

Vaihe 3: Valitse hakuasetukset

Voit valita haluamasi hakuasetukset:

• Ota kuvahaku käyttöön hakukoneessasi.
  • Ota SafeSearch käyttöön hakukoneessasi.

Vaihe 4: Valitse reCAPTCHA-valintaruutu

Sinun on valittava "En ole robotti", jotta voit jatkaa.

Vaihe 4: Luo oma hakukone

Kun olet valmis, klikkaa Luo.

Brändäyskäytännöt

Muista seuraavat asiat, kun luot tai otat käyttöön hakukonetta:
  • Älä käytä hakukoneen nimessä sanaa "Google".
  • Varmista, että viittaukset Googleen noudattavat Googlen brändäyskäytäntöjä.
  • Voit laittaa Google-brändäyksen pois päältä muokkaamalla hakukenttää Ohjelmoitavan hakumoottorin ohjauspaneelista, Ulkoasu-kohdasta.
  • Älä käytä muita tavaramerkillä suojattuja nimiä, ellet omista niitä tai ole saanut tavaramerkin omistajalta lupaa niiden käyttöön.