Problem med sökresultat med Programmable Search Element Paid API

Felmeddelandet ”Search results are unavailable due to a quota problem with this search engine” (sökresultat är inte tillgängliga på grund av ett kvotproblem med den här sökmotorn) visas när jag försöker komma åt resultat i den programmerbara sökmotorn.

Om du inte är sökmotorns ägare eller administratör:

Kontakta ägaren till webbplatsen för att rapportera detta problem.

Om du är sökmotorns ägare eller administratör:

Det här felet indikerar antingen att det Google Cloud-konsumentprojekt som är kopplat till sökmotorn är felkonfigurerat eller att det dagliga kvoten av konsumentprojektet har förbrukats.

Som ägare till det Google Cloud-projekt som är kopplat till den här motorn bör du läsa konfigurationsanvisningarna för Programmable Search Element Paid API för att se till att projektet har konfigurerats på rätt sätt. Kontrollera särskilt att du har skapat ett faktureringskonto och länkat ditt konsumentprojekt till detta konto.

Kontrollera sedan kvotkonfigurationen. Navigera till sidan för kvothantering och jämför den rapporterade dagliga användningen med den konfigurerade kvotgränsen.

Om du vill återgå till det kostnadsfria, reklamfinansierade sökelementet ska du navigera till kontrollpanelen för programmerbar sökmotor som sökmotorns ägare. Välj avsnittet Konfiguration -> Annonser för sökmotorn och radera nyckeln från fältet Programmable Search Element API-nyckel.