Pixel-kotelon puhdistaminen

Puhdista Pixel-kotelo tahrojen ja liojen poistamiseksi.

Pixel-kotelon peseminen käsin (Pixel 6 ja uudemmat)

Tärkeää: Jos käytät Pixel Foldia, pidä puhelin kotelossa ja puhdista vain tahrat.

1. Irrota puhelin kotelosta.
  2. Kostuta kangasliinaa tai pesusientä vedellä.
  3. Pyyhi koteloa kostealla liinalla kevyesti pyörivin liikkein.
  4. Huuhtele kylmällä vedellä.
  5. Pyyhi kotelo tarvittaessa puhtaalla pyyhkeellä ja anna sen kuivua.

Vinkki: Vältä pyykinpesuainetta ja kovia puhdistusaineita. Älä hankaa tai liota koteloa.

Pixel-kangaskotelon peseminen käsin

Tärkeää: Voit pestä Pixel 4a-, Pixel 4a (5G)- ja Pixel 5 ‐kangaskotelot käsin. Käytä tahroihin tarvittaessa tahranpoistokynää tai isopropyylialkoholiin kastettua pumpulia. Vältä karkeita puhdistusvälineitä. Älä hankaa tai liota koteloa.

1. Irrota puhelin kotelosta.
  2. Kosteuta kangasta tai pesusientä vedellä ja pienellä määrällä mietoa saippuaa tai puhdistusainetta.
  3. Pyyhi kangasta kostealla liinalla kevyesti pyörivin liikkein.
  4. Huuhtele kylmällä vedellä.
  5. Anna kotelon kuivua huoneenlämmössä.

Pixel-kangaskotelon peseminen koneessa

Tärkeää: Voit pestä koneessa vain Pixel 4a-, Pixel 4a (5G)- ja Pixel 5 -kangaskoteloita. Älä pese uudempia kotelomalleja, kuten kierrätettyjä polykarbonaatti- tai alumiinikoteloita.

1. Irrota puhelin kotelosta.
  2. Laita kotelo pesukoneeseen.
    • Lisää sopiva määrä ei-valkaisevaa pyykinpesuainetta.
    • Älä lisää valkaisuainetta.
    • Voit pestä kotelon muiden vaatteiden tai kankaiden kanssa.
  3. Valitse pesukoneesta hienopesuohjelma.
    • Käytä kylmää vettä.
  4. Älä laita koteloa kuivaajaan.
  5. Anna kotelon kuivua tasaisella alustalla huoneenlämmössä.

Vinkki: Puhdista tahra kylmän veden alla. Voit käyttää tahranpoistoainetta, tahranpoistokynää tai isopropyylialkoholiin kastettua pumpulia. Vältä karkeita puhdistusvälineitä. Älä hankaa tai liota koteloa.

Muita lähteitä