Pixel-puhelimen puhdistaminen

Pixel-puhelimen pyyhkiminen voi auttaa suojaamaan sitä lialta ja kulumiselta. Voit myös desinfioida Pixel-puhelimen kodin desinfiointiliinoilla.

Lue lisää Pixel-puhelimen materiaaleista ja muotoilun yksityiskohdista teknisistä tiedoista.

Tärkeää: Älä päästä kosteutta tai saippuaa aukkoihin, kuten USB-C-porttiin. Älä käytä valkaisuainetta.

Puhelimen pyyhkiminen

1. Sammuta puhelin ja irrota se latauksesta.
  2. Pyyhi puhelin kevyesti pehmeällä, nukattomalla kankaalla. Yleiset puhdistusohjeet:
    • Jos puhelimessa on juovia, tahroja tai pölyä, käytä kuivaa kangasta.
    • Jos puhelimeen on siirtynyt väriä esimerkiksi meikeistä tai uusista farkuista, käytä kosteaa kangasta.
    • Muut tarhat tai lika:
      • Näyttö: Käytä näytön puhdistusliinoja tai silmälasien puhdistusainetta.
      • Takaosa ja sivut: Käytä tavallista saippuaa tai puhdistusliinoja, joissa ei ole valkaisuainetta.

Puhelimen desinfiointi

Jos haluat desinfioida puhelimesi, mukaan lukien sen näytön, voit käyttää tavallisia kodin desinfiointiliinoja tai liinoja, jotka sisältävät 70 % isopropyylialkoholia. Älä käytä liinoja, joissa on valkaisuaineitta.

Puhelimen ulkonäöstä ja toimintakyvystä huolehtiminen

• Älä pudota puhelinta.
  • Älä päästä kosteutta tai saippuaa aukkoihin.
  • Älä käytä voimakkaita puhdistusaineita tai hankaa pintaa voimakkaasti. Kun desinfioit näyttöä, vältä liiallista pyyhkimistä.
  • Älä suihkuta puhelinta kohti puhdistusainetta tai paineilmaa.

Vinkki: Käytä puhelimelle suunniteltua koteloa. Katso Pixel-kotelot Google Storesta.

Muita lähteitä