Laitteen yhdistäminen tulostimiin, lisävarusteisiin ja muihin laitteisiin

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Asetusten muuttaminen

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Yhdistetyt laitteet Ja sitten Yhteysasetukset.
  3. Napauta asetusta, jota haluat muuttaa.

Muokattavissa olevat asetukset

Bluetooth

Jos yhdistät puhelimesi Bluetoothia tukevaan laitteeseen, voit esimerkiksi toistaa musiikkia tai soittaa puheluja. Katso, miten voit yhdistää puhelimen Bluetoothin kautta.

NFC

NFC:n avulla voit tehdä lähimaksuja Pixel-puhelimellasi. Lue lisää NFC:n käytöstä ja lähimaksuista.

Tärkeää: Jos et näe NFC-asetusta, puhelimessasi ei ole NFC:tä. Et voi käyttää lähimaksuja.

NFC:n käyttöönotto

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Yhdistetyt laitteet  ja sitten Yhteysasetukset ja sitten NFC.
  3. Laita Käytä NFC:tä päälle.
Cast

Jos sinulla on Chromecast, Nexus Player tai jokin muu striimaava laite, voit suoratoistaa laitteesi näkymän ja audion televisioon. Lue lisää Castin käyttämisestä.

Tulostus

Voit tulostaa sisältöä joidenkin puhelimelle asennettujen sovellusten kautta. Jos sovellus ei tue tulostusta, voit tallentaa kuvakaappauksen ja tulostaa sen. Katso, miten voit tulostaa puhelimestasi.

USB

Voit käyttää USB-johtoa puhelimesi kanssa. Lue lisää tiedostojen siirtämisestä tai äänen taltioinnista USB-johdolla.

Muita lähteitä