Pixel-puhelimen käynnistäminen ja sammuttaminen

Voit käynnistää puhelimesi ja sammuttaa sen painamalla puhelimen oikean sivun ylintä painiketta. Katso, missä puhelimesi virtapainike sijaitsee.

Puhelimen käynnistäminen tai sammuttaminen

• Kun puhelimen virta on katkaistu, käynnistä se painamalla virtapainiketta muutaman sekunnin ajan.
    • Pixel 6 ja uudemmat: Paina virtapainiketta, kunnes tunnet värinän (tämä vie enintään 7 sekuntia).
  • Näin voit katkaista puhelimen virran, kun se on päällä:
    • Pixel 5a ja vanhemmat: Paina virtapainiketta muutaman sekunnin ajan. Valitse sitten näytöltä Katkaise virta Virta.
    • Pixel 6 ja uudemmat: Katkaise puhelimen virta painamalla virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta muutaman sekunnin ajan. Valitse sitten näytöltä Katkaise virta Virta.
    • Pixel 6 ja uudemmat: Jos haluat avata virtavalikon painamalla virtapainiketta pitkään, siirry Asetuksiin. Napauta Järjestelmä ja sitten Eleetja sitten Paina virtapainiketta pitkään. Valitse sitten Virtavalikko. Kun olet valmis, paina virtapainiketta muutaman sekunnin ajan. Valitse sitten näytöltä Katkaise virtaVirta.

Vinkki:Lataa puhelin ennen sen käynnistämistä. Lue lisää puhelimen akun lataamisesta.

Puhelimen näytön käynnistäminen ja sammuttaminen

Kun puhelin on päällä, käynnistä tai sammuta näyttö painamalla virtapainiketta kerran.

Vinkki: Joillakin Pixel-puhelimilla voit nähdä ajan ja muita tietoja, vaikka näyttö on pois päältä. Katso, millä Pixel-puhelimilla se onnistuu, ja miten voit laittaa "Näytä aina aika ja tiedot" ‐asetuksen päälle tai pois päältä.

Uudelleenkäynnistys

1. Käynnistä puhelin uudelleen.
    • Pixel 5a ja vanhemmat: Paina virtapainiketta noin 30 sekuntia tai kunnes puhelin käynnistyy uudelleen.
    • Pixel 6 ja uudemmat, myös Fold: Paina virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta muutaman sekunnin ajan.
  2. Valitse Käynnistä uudelleen Käynnistä uudelleen.

Muita lähteitä