Pixel- ja Nexus-laitteiden Bluetooth-profiilit

Voit yhdistää puhelimesi tai tablettisi muihin Bluetooth-laitteisiin eri tavoilla riippuen puhelimesi tai tablettisi tukemista Bluetooth-profiileista. Lue lisää Bluetooth-yhteyden muodostamisesta.

Bluetooth-profiilit kaikilla laitteilla

Kaikki Pixel- ja Nexus-laitteet tukevat näitä Bluetooth-profiileja:

• Äänentoistoprofiili (A2DP)
    Voit striimata korkealaatuista ääntä (stereo tai mono) Bluetooth-yhteyden kautta. Voit esimerkiksi toistaa musiikkia puhelimestasi tai tabletistasi langattomiin kuulokkeisiin tai yhteensopivaan auton äänentoistojärjestelmään.
  • Äänen/videon kauko-ohjaus ‑profiili (AVRCP)
    Voit käyttää yhteensopivia Bluetooth-laitteita äänen ja videon toiston kaukosäätimenä esimerkiksi striimatessasi puhelimesta autoon tai televisioon.
  • Handsfree-profiili (HFP)
    Voit käyttää Bluetooth-yhteyden kautta yleisiä puhekomentoja, kuten Ok Googlea.
  • Syöttötapaprofiili (HID)
    Voit käyttää Bluetooth-näppäimistöä tai -hiirtä puhelimesi tai tablettisi kanssa.
  • Henkilökohtainen lähiverkko ‑profiili (PAN)
    Voit luoda verkon laitteillesi, jotka käyttävät Bluetoothia.

Bluetooth-profiilit SIM-kortin sisältävissä puhelimissa

Pixel- ja Nexus-puhelimet, joissa on aktiivinen SIM-kortti, tukevat myös näitä Bluetooth-profiileja:

• Handsfree-profiili (HFP)
    Voit soittaa handsfree-puheluita ja vastata niihin Bluetooth-laitteiden avulla.
  • Viestinvaihto-profiili (MAP)
    Voit vaihtaa viestejä laitteiden välillä Bluetooth-yhteydellä.
  • Puhelinmuistion käyttö ‑profiili (PBAP)
    Voit nähdä soittajan nimen ja synkronoida yhteystietosi.

Muita lähteitä