Näytön säröilyn estäminen

Näiden vinkkien avulla puhelimesi toimii pidempään ja vältät näyttövahingot. Pienet säröt voivat vähitellen kasvaa suuremmiksi halkeamiksi.

Näin estät näytön vahingoittumisen

Puhelimen kotelon valitseminen

Käytä suojakoteloa, jossa on korotetut, pyöristetyt reunat. Käytä puhelimelle suunniteltua koteloa, vaikka toinenkin kotelo näyttäisi sopivan. Katso kotelot esimerkiksi Google Storesta.

Jos puhelimesi voi ladata langattomasti, valitse langattomaan lataukseen suunniteltu kotelo.

Näytönsuojuksen valitseminen

Käytä näytönsuojusta, joka suojaa koko näytön, myös kulmat ja reunat. Näytönsuojus auttaa suojaamaan naarmuilta.

Puhelimen turvallinen säilytys

• Ole varovainen, kun annat lasten käyttää puhelinta.
  • Kun et käytä puhelinta, pidä sitä tasaisella pinnalla, jotta se ei putoa.
  • Älä jätä laitetta värinätilaan lähelle tason reunaa, koska se voi pudota väristessään.
  • Älä aseta puhelinta lähelle avaimia tai muita kovia esineitä, jotka voivat naarmuttaa näyttöä, luoda säröjä tai rikkoa näytön.
  • Älä laita puhelinta takataskuun, koska saatat vahingossa istua sen päälle ja särkeä näytön.

Äärilämpötilojen välttäminen

Älä altista puhelinta äärilämpötiloille, esimerkiksi jätä sitä autoon hyvin kuumana tai kylmänä päivänä.

Jos näytössä on jo säröjä

Korjausvaihtoehtoja

Voit korjata haljenneen näytön. Lue lisää korjausvaihtoehdoista.

Takuu

Takuu ei kata vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet onnettomuuksista tai normaalista kulumisesta (esim. haljennut näyttö). Lue lisää takuusta.