Tiedostojen siirtäminen tietokoneen ja Pixel-puhelimen välillä

Voit siirtää kuvia, musiikkia ja muita tiedostoja tietokoneen ja Android-laitteen välillä Google-tilin tai USB-johdon avulla.

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Vaihtoehto 1: Tiedostojen siirtäminen Google-tilillä

Lataa tiedostot Google-tilillesi, niin voit käyttää niitä sekä tietokoneella että laitteella.

Vaihtoehto 2: Tiedostojen siirtäminen USB-johdolla

Windows-tietokone
  1. Avaa laitteen lukitus.
  2. Yhdistä laite tietokoneeseen USB-johdolla.
  3. Napauta laitteella Laitetta ladataan USB-yhteyden kautta ‑ilmoitusta.
  4. Valitse Käytä USB:tä ‑kohdasta Tiedostonsiirto.
  5. Tiedostonsiirtoikkuna avautuu tietokoneella. Vedä tiedostoja sen avulla.
  6. Kun olet valmis, poista laitteesi Windowsista.
  7. Irrota USB-johto.
Mac-tietokone

Tietokoneesi käyttöjärjestelmän on oltava Mac OS X 10.5 tai sitä uudempi.

1. Lataa Android-tiedonsiirto ja asenna se tietokoneelle.
  2. Avaa Android-tiedostonsiirto. Sovellus avautuu ensimmäisen käyttökerran jälkeen automaattisesti, kun yhdistät puhelimesi.
  3. Avaa laitteen lukitus.
  4. Yhdistä laite tietokoneeseen USB-johdolla.
  5. Napauta laitteella Laitetta ladataan USB-yhteyden kautta ‑ilmoitusta.
  6. Valitse Käytä USB:tä ‑kohdasta Tiedostonsiirto.
  7. Android-tiedonsiirto‑ikkuna aukeaa tietokoneella. Vedä tiedostoja sen avulla.
  8. Kun olet valmis, irrota USB-johto.
Chromebook
  1. Yhdistä laite Chromebookiin USB-johdolla.
  2. Avaa laitteen lukitus.
  3. Napauta laitteella Laitetta ladataan USB-yhteyden kautta ‑ilmoitusta.
  4. Valitse Käytä USB:tä ‑kohdasta Tiedostonsiirto.
  5. Chromebookin Tiedostot-sovellus avautuu. Vedä tiedostoja sen avulla. Lue lisää Chromebookilla toimivista tiedostotyypeistä.
  6. Kun olet valmis, irrota USB-johto.

Vianetsintä: tiedostojen siirtäminen USB:n kautta

Windows-tietokone
  • Tietokoneen vianetsintä
    • Tarkista tietokoneen asetukset ja varmista, että Windows havaitsee uudet laitteet automaattisesti.
    • Käynnistä tietokone uudelleen.
  • Laitteen vianetsintä
  • USB-yhteyksien vianetsintä
    • Kokeile toista USB-kaapelia. Kaikilla USB-johdoilla ei voi siirtää tiedostoja.
    • Testaa laitteesi USB-portin toiminta kytkemällä se eri tietokoneeseen.
    • Testaa tietokoneesi USB-portin toiminta kytkemällä siihen eri laite.
Mac-tietokone
  • Tietokoneen vianetsintä
    • Tarkista, että tietokoneesi käyttöjärjestelmä on Mac OS X 10.5 tai sitä uudempi.
    • Tarkista, että tietokoneellesi on asennettu Android-tiedonsiirto ja se on auki.
    • Käynnistä tietokone uudelleen.
  • Laitteen vianetsintä
  • USB-yhteyksien vianetsintä
    • Kokeile toista USB-kaapelia. Kaikilla USB-johdoilla ei voi siirtää tiedostoja.
    • Testaa laitteesi USB-portin toiminta kytkemällä se eri tietokoneeseen.
    • Testaa tietokoneesi USB-portin toiminta kytkemällä siihen eri laite.

Muita lähteitä