Kuvakaappauksen ottaminen Pixel-puhelimella tai ‑tabletilla

Voit ottaa kuvan (kuvakaappauksen) Pixel-puhelimen ja ‐tabletin näytöstä. Kun olet ottanut kuvan tai kuvannut videon, voit katsoa ja muokata sitä sekä jakaa sen.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 11:tä ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Kuvakaappauksen ottaminen Pixel-puhelimella tai ‑tabletilla

1. Avaa näyttö, josta haluat ottaa kuvakaappauksen.
  2. Paina virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta samaan aikaan.
  3. Laite ottaa näytöstä kuvan ja tallentaa sen.
  4. Vasemmassa alareunassa näet kuvakaappauksen esikatselun.

Vinkki: Voit myös tallentaa kuvakaappauksen sanomalla "Hey Google, take a screenshot".

Vieritettävän kuvakaappauksen ottaminen

Tärkeää: Nämä ohjeet toimivat laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on Android 12 tai uudempi, ja useimmilla näytöillä, joilla vierittäminen on mahdollista.
  1. Avaa näyttö, josta haluat ottaa kuvakaappauksen.
  2. Paina virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta samaan aikaan.
  3. Valitse alareunasta Kuvaa enemmän.
  4. Valitse haluamasi sisältö rajausohjeiden avulla.

Kuvakaappauksen ottaminen ilman painikkeita

Voit ottaa kuvakaappauksia ilman painikkeita navigoinnista riippuen.

• Eleillä navigointi: Pyyhkäise ylös näytön alareunasta ja pidä näyttöä painettuna. Valitse sitten, mistä avoimesta sovelluksesta haluat ottaa kuvakaappauksen. Valitse Kuvakaappaus .

• Kolmen painikkeen navigointi: Valitse Viimeisimmät Yhteenveto. Valitse sitten, mistä avoimesta sovelluksesta haluat ottaa kuvakaappauksen. Valitse Kuvakaappaus .

Kuvakaappauksen etsiminen, jakaminen ja muokkaaminen

Löydät juuri ottamasi kuvakaappauksen napauttamalla sen esikatselua.

Kuvakaappauksien löytäminen

1. Avaa Kuvat-sovellus Kuvat.
  2. Valitse Kirjasto Ja sitten Kuvakaappaukset.
    • Jaa kuvakaappaus valitsemalla Jaa Jaa.
    • Muokkaa kuvakaappausta valitsemalla Muokkaa Muokkaa.

Kuvakaappauksen jakaminen

Voit jakaa kuvakaappauksen avaamalla sen ja valitsemalla Jaa Jaa.

Kuvakaappauksen muokkaaminen

1. Etsi kuvakaappaus Kuvat-sovelluksesta Kuvat
  2. Valitse Muokkaa Muokkaa.

Kuvakaappauksen kääntäminen (Pixel 3 ja uudemmat, myös Fold ja Pixel Tablet)

Tärkeää: Kuvakaappausten kääntäminen on mahdollista vain näillä kielillä:

• kiina
  • ranska
  • saksa
  • heprea
  • hindi
  • italia
  • japani
  • korea
  • portugali
  • espanja
  1. Siirry laitteellasi verkkosivustolle tai sovellukseen, jonka haluat kääntää.
  2. Ota kuvakaappaus.
  3. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat.
  4. Valitse kuvakaappaus, jonka haluat kääntää, napauta Lens ja sitten Käännä.

Muita lähteitä