Tiedostojen ja linkkien jakaminen Pixel-puhelimella lähellä oleville Android-puhelimille

Voit jakaa sisältöä muille lähellä oleville laitteille Bluetooth-, Wi-Fi- tai NFC-yhteydellä. Voit jakaa esimerkiksi kuvia, videoita, dokumentteja ja linkkejä.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista toimii vain Android 6.0:ssa ja uudemmissa versioissa. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Jakamisen laittaminen päälle tai pois päältä

1. Varmista, että puhelimen tai tabletin Bluetooth ja sijainti ovat päällä.
  2. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  3. Valitse Yhdistetyt laitteet Ja sitten Yhteysasetukset Ja sitten Lähijakaminen.
  4. Laita Laitteen näkyvyys päälle tai pois päältä.

Sisällön jakaminen toisen kanssa

1. Avaa kuva, verkkosivu tai muu sisältö missä tahansa sovelluksessa.
    • Quick Sharessa ei ole sisällön kokoa tai tiedostojen määrää koskevia rajoituksia, mutta sovelluksessa, josta jaat sisältöä, saattaa olla.
  2. Valitse Jaa Jaa ja sitten Quick Share .
  3. Varmista, että lähellä on laite, jolle haluat jakaa sisältöä.
  4. Valitse laite, jolle haluat jakaa sisältöä.
    • Jos et löydä laitetta, varmista, että sille on valittu "Kuka voi jakaa sinulle" ‐asetus ja että näytön lukitus on avattu.
  5. Odota, että toinen laite hyväksyy jakamispyyntösi.
    • Voit perua käynnissä olevan siirron napauttamalla samaa laitetta uudelleen.
  6. Siirron aikana:
    • Voit poistua näkymästä keskeyttämättä siirtoa.
    • Saat ilmoituksen ilmoitusalueelle, kun poistut lähetysnäkymästä. Voit tarkistaa tilan, perua siirron tai palata siirtonäkymään kyseisestä ilmoituksesta.
  7. Voit valita useita vastaanottajia napauttamalla useampaa kuin yhtä laitetta.
    • Teknisten rajoitusten vuoksi samanaikaista jakamista tuetaan vain tietyissä laitemalleissa.
    • Muissa tapauksissa siirrot menevät jonoon ja myöhemmin valitsemasi vastaanottajat saavat siirtopyynnön, kun aiemmat siirrot on tehty.

Sisällön vastaanottaminen joltakulta toiselta

1. Varmista, että olet valinnut "Kuka voi jakaa sinulle sisältöä" ‐asetuksen oikein.
  2. Laita Bluetooth Bluetooth päälle.
    • Varmista, että näyttösi ei ole lukittu, kun vastaanotat sisältöä joltakulta muulta.
  3. Odota, että näet ponnahdusilmoituksen, jossa kerrotaan, kuka yrittää jakaa sisältöä ja mitä sisältöä hän haluaa jakaa sinulle.
  4. Valitse Hyväksy tai Hylkää.

Valitse, kuka voi jakaa sisältöä kanssasi

1. Pyyhkäise alaspäin näytön yläreunasta.
  2. Valitse Lähijakaminen .
    • Jos et näe Lähijakaminen-kohtaa , valitse Muokkaa Muokkaa. Vedä sitten Lähijakaminen pika-asetuksiin.
  3. Valitse asetukset:
    • Laitteen näkyvyys: Laitteesi näkyy vain, jos tämä vaihtoehto on päällä.
    • Kaikki: Laitteesi näkyy kaikille lähistöllä oleville, kun näyttö on päällä ja sen lukitus on avattu.
    • Kontaktit: Laitteesi näkyy lähistöllä oleville kontakteillesi, kun näyttö on päällä ja sen lukitus on avattu. Voit valita, näkyykö laite kaikille vai vain tietyille kontakteille.
    • Laitteesi: Laitteesi näkyy laitteille, joilla on sama Google-tili.

Sisällön jakamisongelmien korjaaminen

Jos sisällön jakaminen tai vastaanottaminen ei toimi, kokeile näitä ohjeita:

• Jos haluat puhelimen tai tabletin näkyvän vastaanottajan laitteella, pyyhkäise alas näytön yläreunasta. Valitse pika-asetuksista Quick Share .
  • Tarkista, että kummankin laitteen Bluetooth on päällä.
  • Tarkista, että kummankin laitteen sijainti on päällä.
  • Tuo laitteet lähemmäs, korkeintaan 30 cm:n päähän toisistaan.
  • Laita Lentokonetila päälle ja sitten taas pois päältä.
  • Odota, kunnes kukaan muu ei jaa sisältöä toiselle laitteelle.
  • Jos laitteen käyttöjärjestelmä on Android 12 tai vanhempi, tarkista, onko Sijainti päällä.
  • Sammuta laitteesi ja käynnistä se sitten uudelleen.

Muita lähteitä