Miten Pixelin kaiuttimet ja mikrofonit toimivat

Tämän artikkelin avulla voit löytää ja tutustua puhelimen osiin, jotka toistavat ja vastaanottavat ääniä.

Kaiuttimet ja mikrofonit

Pixel-puhelimissa on kaksi kaiutinta ja kolme mikrofonia. Katso, mistä kaiuttimet ja mikrofonit löytyvät.

Puhelimesi käyttää eri kaiuttimia ja mikrofoneja eri toimintoihin. Molemmat kaiuttimet soittavat musiikkia, mutta alakaiuttimen äänenvoimakkuus on korkeampi.

Miten puhelin käyttää yläkaiutinta

Yläkaiutin on vastaanottava kaiutin. Sitä käytetään pääasiassa puheluiden aikana.

Kun pidät puhelinta korvasi kohdalla, yläkaiutin on päällä. Tämän ominaisuuden avulla voit kuulla soittajan äänen, kun alakaiutin on pois päältä. Yläkaiutin on pienempi kuin alakaiutin, joten se on hiljaisempi, jos alakaiutin ei ole käytössä.

Miten puhelin käyttää alakaiutinta

Alakaiutin on suurempi, ja sen äänenvoimakkuus on yleensä korkeampi. Puhelun aikana alakaiuttimesta kuuluu ääntä vain, jos painat kaiutinpuhelimen painiketta.

Miten puhelin käyttää mikrofoneja

Puhelimessasi on kolme samanlaista mikrofonia, mutta kaikkia ei käytetä samaan aikaan. Äänentallennuksen laatu riippuu käyttämästäsi sovelluksesta.

Onko Pixel-puhelimessa edelleen ääniongelmia?

Mahdollisia ratkaisuja muihin ongelmiin puhelimesi tehdasasetusten palauttamisessa voit saada postaamalla kysymyksiä Pixel-yhteisölle keskusteluryhmissämme.

Voit kysyä ohjeita tähän ongelmaan asiakastuen edustajalta. Lue, miten voit saada apua Pixel-puhelimen ongelmiin.