Pixel-puhelimen tai ‑tabletin Circle to Search ‑ominaisuus

Tärkeää: Tämä ominaisuus on tällä hetkellä saatavilla Pixel 6:lla ja uudemmilla malleilla, myös Pixel Foldilla ja Pixel Tabletilla.

Voit hakea Googlella mitä tahansa Pixel-puhelimella tai ‐tabletilla vaihtamatta toiseen sovellukseen.

Circle to Search ‑ominaisuus on käytettävissä Android-laitteilla, ja se tarjoaa nämä:

• Helppo pääsy Hakuun.
  • Voit hakea mitä tahansa näytöllä näkyvää eleellä, esimerkiksi ympyröimällä, napauttamalla, raapustamalla tai korostamalla.

Vinkki: Ominaisuus ei toimi tietyissä sovelluksissa, esimerkiksi pankkisovelluksissa tai muissa luottamuksellisissa sovelluksissa.

Sisällön hakeminen Circle to Search ‐ominaisuuden avulla

Näin voit tehdä hakuja vaihtamatta sovellusta:

1. Aloita Circle to Search ‑ominaisuuden käyttö:
    1. Paina aloitusnäyttöpainiketta pitkään kolmen painikkeen navigointitilassa.
    2. Paina navigointipalkkia pitkään, kun olet eleillä navigoinnissa.
  2. Näkyviin tulee Google-hakukenttä ja liukuväri.
  3. Ympyröi, korosta, raapusta tai napauta sitä kuvan tai tekstin osaa, jota haluat hakea.
  4. Saat tarkempia tuloksia, kun zoomaat näyttöä tai siirryt sillä kahdella sormella ennen ympyröintiä.
  5. Kun olet valmis ja haluat palata alkuperäiseen sovelluskontekstiin, pyyhkäise alas, käytä takaisin-elettä tai valitse vasemmasta yläreunasta X.

Vinkkejä:

• Voit muuttaa valintaa vetämällä valinnan reunoja tai koko valintaa.
  • Jos haluat käyttää hakukentän peittämää sisältöä, siirrä ikkunaa kahdella sormella panoroimalla tai vedä hakukenttä näytön ylä- tai alareunaan.
  • Voit kääntää koko näytön sisällön heti napauttamalla hakukentän vierestä käännöspainiketta.

Circle to Search ‑ominaisuuden laittaminen pois päältä

Kolmen painikkeen navigointitilassa:

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset.
  2. Tee haku Circle to Search.
  3. Valitse Circle to Search.
  4. Laita Circle to Search pois päältä.

Eleillä navigoinnilla:

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset.
  2. Tee haku Circle to Search.
  3. Valitse Circle to Search.
  4. Laita Circle to Search pois päältä.

Näyttöhaku ei ole käytettävissä ‐virheen korjaaminen

Jos haluat käyttää Circle to Search ‐ominaisuutta, varmista näin, että lupa-asetukset ovat oikein:

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset.
  2. Tee haku Digiavustajasovellus.
  3. Valitse Digiavustajasovellus.
  4. Tarkista seuraavat:
    • Digiavustajasovelluksen oletus on Google.
    • "Käytä kuvakaappausta" on päällä.

Muut lisäominaisuudet

• Monihaulla voit tarkentaa hakua entisestään. Voit ympyröidä, korostaa tai napauttaa kuvaa tai raapustaa siihen ja kirjoittaa sitten lisäkyselyn hakukenttään, johon tulee näkyviin teksti "Lisää hakuun". Lue lisää monihausta.
  • Circle to Search ‐ominaisuudella voit saada tekoälyn luomia yhteenvetoja, jotka perustuvat teksti- tai monihakukyselyihisi.
    • Jos olet Yhdysvalloissa:
      • Tekoälyn luomat yhteenvedot ovat oletuksena saatavilla monihakukyselyissä.
      • Jos haluat käyttää tekoälyn luomia yhteenvetoja tekstikyselyissä, sinun on otettava "Tekoäly-yhteenvetoja ja muita" käyttöön Search Labsissa. Lue lisää tekoälyn luomista yhteenvedoista ja muista.
    • Jos olet muualla kuin Yhdysvalloissa: