Sisällön jakaminen Pixel Foldin kaksoisnäytöillä

Voit näyttää sisältöä Pixel Foldin sisä‑ ja ulkonäytöillä samaan aikaan. Tämä ominaisuus helpottaa puhelimen sisällön näyttämistä, esimerkiksi kun käännät livekeskustelua.

Livekäännösten näyttäminen tulkkaustilassa Pixel Foldissa

Voit laittaa Pixel-puhelimella tulkkaustilan päälle Google Assistantin kautta ja näyttää käännöksen toiselle henkilölle. Lue lisää keskustelujen kääntämisestä tulkkaustilassa.

Tärkeää: Saat parhaan käännöksen varmistamalla, että mikrofoni ei ole peitettynä, kun käytät Dual Screeniä.

Näin voit kääntää Google Assistantin kautta:

1. Avaa puhelin kokonaan.
  2. Sano "Hey Google" ja jokin komento, esimerkiksi
    • ”Be my Italian interpreter."
    • “How do I say "house" in Spanish?”
    • “Turn on interpreter mode.” Valitse käännöksen kieli.
  3. Valitse näytön alareunasta Dual Screen ja sitten Mikrofoni .
  4. Puhu omalla kielelläsi. Ulkonäyttö näyttää puheesi käännöksen toiselle henkilölle.

Voit estää käännöksen ulkonäytöllä seuraavasti:

• Napauta kaksoisnäytön painiketta uudelleen
  • Vaihda sovellusta
  • Sulje sovelluksia
  • Taita puhelin