Näin saat eniten irti Pixel Foldin pöytäasennosta

Pixel Foldin pöytäasennossa voit ottaa ryhmäkuvia, katsoa videoita ääniohjatusti ja ottaa kuvia yötaivaasta ilman kolmijalkaa.

Videoiden katsominen ääniohjatusti pöytäasennossa

1. Valitse, mitä haluat katsoa.
  2. Taita puhelin L-muotoon.
  3. Aseta kamera tasolle niin, että kansinäyttö on alaspäin.
  4. Poistu pöytäasennosta avaamalla puhelin kokonaan tai taitamalla se kiinni.

Ryhmäkuvan ottaminen pöytäasennossa

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain tietyissä sovelluksissa.

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera Pixel Foldilla.
  2. Taita puhelin L-muotoon.
  3. Aseta kamera tasolle niin, että näyttö on sinuun päin ja takakamerat osoittavat kohdetta.
  4. Jos haluat ottaa kuvan ajastimella, aseta ajastin ja astu kehykseen.
    • Valitse kolme sekuntia tai 10 sekuntia .
    • Paina laukaisupainiketta ja astu kuvaan.

Vinkki: Kun olet valinnut ajastinasetuksen, voit käyttää laukaisupainiketta myös pitämällä kättä ylhäällä. Lue lisää kämmenajastimesta.

Kuvan ottaminen ääniohjauksella

Tärkeää: Google Assistant on oltava otettu käyttöön. Katso ohjeet Google Assistantin käyttöönottoon täältä.

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera Pixel Foldilla.
  2. Aseta laite tasaiselle alustalle tai jalustalle.
  3. Astu kameran kehykseen.

Voit aloittaa kameran ajastimen sanomalla "Hey Google, take a picture". Puhelin ottaa kuvan kolmen sekunnin viiveellä.

Vinkki: Jotta voit käyttää tätä ominaisuutta, pikakomentojen on oltava käytössä asetuksissa.