Jaetun näytön käyttäminen ja sovellusten välillä vaihtaminen Pixel Foldissa

Pixel Foldin uusien ominaisuuksien avulla voit tehdä monia asioita puhelimellasi tehokkaasti. Jaetun näytön tilassa voit käyttää kahta sovellusta kerrallaan. Tehtäväpalkin avulla voit siirtyä nopeasti sovelluksesta toiseen napauttamalla kuvaketta tehtäväpalkissa.

Kahden sovelluksen käyttö samanaikaisesti jaetulla näytöllä

Voit käyttää kahta sovellusta samaan aikaan puhelimen ollessa kahtia jaetun näytön tilassa.

Tärkeää: Voit käyttää vedä ja pudota ‑ominaisuutta vain tietyillä sovelluksilla.

1. Avaa Pixel Fold.
  2. Avaa mikä tahansa sovellus.
  3. Avaa tehtäväpalkki pyyhkäisemällä hitaasti ylös näytön alareunasta.
  4. Vedä ja pudota toinen sovellus tehtäväpalkista näytön reunaan.
  5. Lopeta jaetun näytön käyttö näin:
    1. Poistu jaetun näytön tilasta: Pyyhkäise ylös näytön alareunasta.
    2. Sulje jaettu näyttö ja käytä vain yhtä sovellusta: Liu'uta auki pidettävä sovellus koko näytön leveydelle.

Vinkki: Voit käyttää samaa jaettua näyttöä viimeaikaisten sovellusten näytöllä.

Sovelluksesta toiseen vaihtaminen

Voit siirtyä sovelluksesta toiseen nopeasti napauttamalla kuvaketta tehtäväpalkista.

1. Avaa tehtäväpalkki pyyhkäisemällä ylös näytön alareunasta.
  2. Napauta sovellusta, jonka haluat avata.
    • Näet sovellukset, joita ei ole kiinnitetty tehtäväpalkkiin, kun valitset Kaikki sovellukset.
  3. Kun valitset uuden sovelluksen, tehtäväpalkki tiivistetään automaattisesti.

Vinkki: Jos haluat vaihtaa tehtäväpalkissa olevaa sovellusta, kosketa sovellusta pitkään ja siirrä se aloitusnäytölle. Katso ohjeet tehtäväpalkin muokkaamiseen.