Koko näytön tilan käyttäminen Pixel Foldissa

Koko näytön avulla voit parantaa tuottavuutta ja viihdettä Pixel Foldissa.

Katso ohjeet koko näytön tilan käyttöön Pixel Foldissa.

Koko näytön tilan käytön aloittaminen

Jos haluat käyttää koko näytön tilaa, avaa puhelin kokonaan.

Vinkki: Voit käyttää myös kahta sovellusta yhtä aikaa kahtia jaetussa näytössä. Katso, miten voit käyttää jaettua näyttöä Pixel Foldissa.

Paranna tuottavuutta ja viihdettä koko näytön tilassa

Pixel Foldin koko näyttö on käytettävissä lähes kaikissa puhelimen toiminnoissa.

Koko näytön tila toimii Google Workspace ‐sovelluksissa, jotka on optimoitu koko näytön tilaan. Esimerkkejä:

• Drive
  • Docs
  • Sheets

Voit myös muokata Pixel Fold ‐kameralla otettuja kuvia tai katsoa elokuvia koko näytön tilassa. Lue lisää kuvien muokkaamisesta Pixel Foldissa.