Android-laitteen mukana tulleiden sovellusten poistaminen käytöstä

Et voi poistaa tiettyjä Pixel-puhelimelle valmiiksi asennettuja järjestelmäsovelluksia. Voit kuitenkin poistaa käytöstä useimmat niistä.

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Kaikki sovellukset ja sitten sovellus, jonka haluat poistaa käytöstä.
  3. Valitse yläreunasta Poista käytöstä.

Vinkki: Voit poistaa aloitusnäytöltä minkä tahansa sovelluksen. Lue lisää aloitusnäytön yksilöinnistä.