Pixel-puhelimen hitaan langattoman latauksen korjaaminen

Korjaa tämän sivun ohjeilla Pixel-puhelimen hitaan langattoman latauksen ongelmia.

Ylikuumenemisen tarkistaminen

• Anna puhelimen jäähtyä ja yritä uudelleen.
  • Varmista, että puhelin ei ole suorassa auringonvalossa tai toisen lämmönlähteen vieressä.
  • Irrota puhelimen kotelo.
  • Tarkista, estävätkö laturit ilman kierron puhelimen ympärillä.
  • Pidä näyttö tummana latauksen aikana.

Sovellusten ja yhteyksien tarkistaminen

• Kun puhelin on jäähtynyt, käynnistä se uudelleen ja yritä uudelleen. Taustalla saattaa olla päällä sovelluksia, jotka kuluttavat virtaa.
  • Tarkista langattoman yhteyden ja mobiiliyhteyden voimakkuus. Jos yhteys on huono, laite kuluttaa todennäköisesti enemmän virtaa.
Vinkki: Kokeile laittaa lentokonetila päälle, kun lataat sisältöä alueella, jolla yhteys on huono.

Fyysisten ongelmien tarkistaminen

• Poista puhelimen takaosasta kaikki metalliset tai magneettiset esineet, esimerkiksi sormipidikkeet, Apple Magsafe tai PopSockets.
  • Varmista, että puhelin on kohdistettu langattomaan laturiin oikein.

Vinkki: Kun mukautuva lataus on aktiivinen, latautumisen voi olettaa olevan hidasta, kun akun virta on yli 80 %. Puhelin on ladattu täyteen ennen kuin heräät.